Φοβερή Σάκκαρη, νίκησε 2-1 την Πεγκούλα και προκρίθηκε στον τελικό στην Ουάσινγκτον

Φοβερή Σάκκαρη, νίκησε 2-1 την Πεγκούλα και προκρίθηκε στον τελικό στην Ουάσινγκτον

Μετά από μεγάλη μάχη 2 ωρών η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 (6-3, 4-6, 6-2) της Τζέσικα Πεγκούλα (Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό (6/8, 21:30) του τουρνουά της Ουάσινγκτον

sakkari33534
Μετά από πέντε χαμένους ημιτελικούς μέσα στο 2023 η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να σπάσει την κατάρα και μετά από ένα ματς γεμάτο ανατροπές  να επικρατήσει με 2-1 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό...



Η Μαρία θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πολύ πιο εύκολα τον αγώνα, αλλά επέλεξε τον... δύσκολο δρόμο καθώς αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ και 4-1 γκέιμς στο δεύτερο, η Αμερικανίδα αντίπαλος της κατάφερε να κατακτήσει τα πέντε επόμενα, ισοφαρίζοντας 1-1 στα σετ. Έστω κι έτσι όμως, κι αφού χρειάστηκε στις αρχές του τρίτου να σβήσει μπρέικ πόιντς, η Σάκκαρη ξαναβρήκε την ηρεμία της και παίζοντας εξαιρετικό τένις πανηγύρισε και την σπουδαία πρόκριση.

Κλείσιμο
Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική, βρήκε το μπρέικ που έψαχνε και άντεξε στην πίεση της Αμερικανίδας για να προηγηθεί με 1-0... Συνεχίσε το ίδιο εντυπωσιακά και στο 2ο σετ φτάνοντας να προηγηθεί με 4-1, αλλά εκεί έχασε την αυτοκυριαρχία της, βιάστηκε να τελειώσει τον αγώνα και το πλήρωσε.



Η Πεγκούλα πήρε τα πέντε επόμενα γκέιμ για να στείλει το ματς στο τρίτο σετ όπου απείλησε με μπρέικ στα δύο πρώτα σέρβις γκέιμ της Σάκκαρη, η οποία στο πιο δύσκολο σημείο έβγαλε αντίδραση. Αρχικά κρατώντας το σερβίς της (1-0, 2-1, 3-2) κι από τη στιγμή που έκανε το μπρέικ (4-2) άλλαξε τελείως το μομέντουμ με την Ελλήνιδα να φτάνει άνετα στο τελικό 6-2 και στη νίκη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης