Η UEFA απαγόρευσε τις μετακινήσεις οπαδών για τους αγώνες Χάιντουκ-ΠΑΟΚ

Η UEFA απαγόρευσε τις μετακινήσεις οπαδών για τους αγώνες Χάιντουκ-ΠΑΟΚ

Η UEFA ενημέρωσε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Χάιντουκ Σπλιτ πως δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή εισιτηρίων για τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια

paok
Η UEFA απαγόρευσε τις μετακινήσεις τόσο στο ζευγάρι ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και στο Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και κάτι ανάλογο έπραξε και με τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ Σπλιτ για το Conference League.

Oι άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έκριναν πως τα παιχνίδια σε Σπλιτ και Τούμπα είναι ψηλής επικινδυνότητας και ενημέρωσαν τα δυο κλαμπ για την οριστική απόφαση τους.

Οι οπαδοί των Κυπελλούχων Κροατία έδειξαν τη «δίψα» τους για το συγκεκριμένο ματς και...εξαφάνισαν τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσα σε περίπου τέσσερις ώρες και με... συνοπτικές διαδικασίες αναμένεται να κάνουν «φτερά» και τα εισιτήρια που προοριζόντουσαν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης