Απόλλων Σμύρνης: Κατεβαίνει στη Γ' Εθνική - «Δεν διαλυθήκαμε, είμαστε ζωντανοί»

Απόλλων Σμύρνης: Κατεβαίνει στη Γ' Εθνική - «Δεν διαλυθήκαμε, είμαστε ζωντανοί»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης συνεδρίασε χθες και αποφάσισε τη συμμετοχή της ομάδας - ως ερασιτεχνικής πλέον- στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μονεμβασιώτη

Apollon_Smrnis
«Ο Απόλλων δεν διαλύθηκε. Είναι ζωντανός». Με αυτά τα λόγια απαντά έμμεσα ο ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης στην ΠΑΕ, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της τελευταίας ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η διοίκηση του Γ.Σ. συνεδρίασε χθες και αποφάσισε τη συμμετοχή της ομάδας - ως ερασιτεχνικής πλέον- στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την περίοδο 2023-24 και μάλιστα εκπροσωπήθηκε στη σημερινή κλήρωση της κατηγορίας, όπου ο Απόλλων Σμύρνης θα μετάσχει στον 4ο όμιλο, μαζί με άλλα ιστορικά σωματεία, όπως ο Πανιώνιος, ο Εθνικός, η Προοδευτική και ο Φωστήρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης, αναφέρονται τα εξής:

«Συνεδρίασε χθες, 3/8/2023, το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, το οποίο ανακοινώνει στους φίλους του Συλλόγου και όλους τους Έλληνες φιλάθλους τα ακόλουθα:

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν διαλύθηκε. Είναι ζωντανός. Ξεκινάει την τιτάνια προσπάθεια της πορείας του στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία συσπειρωμένος, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όσο ποτέ. Τη συγκρότηση, οργάνωση και λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας για την περίοδο 2023 -2024, ανέλαβε η εταιρεία P.P. Agency.

Σήμερα ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε επίσημα στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Κατηγορίας αυτής. Καλεί τον κόσμο του στο πλευρό του».


Ειδήσεις σήμερα:

«Σκότωσε στο ξύλο το παιδάκι μου, τη ζήλευε και την απειλούσε» λέει η μητέρα της αστυνομικού από τη Λάρισα

Ένας 29χρονος και μια 28χρονη έλαβαν τους κερατοειδείς της 14χρονης που πέθανε μετά από τροχαίο στην Πάτρα


«Έχει τελειώσει ο χοιρινός γύρος, θέλετε να βάλουμε κοτόπουλο;» - Η παραγγελία του Άδωνι εν μέσω καύσωνα και το πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης