Ρονάλντο: Απέλυσε τον τεχνικό διευθυντή της Βαγιαδολίδ επειδή ο Ολυμπιακός «έκοψε» τον Κένεντι

Ρονάλντο: Απέλυσε τον τεχνικό διευθυντή της Βαγιαδολίδ επειδή ο Ολυμπιακός «έκοψε» τον Κένεντι

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα αλλά δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό και ο Φραν Σάντσες  αποτελεί παρελθόν από την ισπανική ομάδα

26370928
Απίστευτο και όμως αληθινό. 

Το ναυάγιο της μεταγραφής του Ρόμπερτ Κένεντι στον Ολυμπιακό οδήγησε στην απόλυση του τεχνικού διευθυντή της Βαγιαδολίδ.

Η ομάδα της Ισπανίας θα έδινε δανεικό (θα πλήρωνε ο Ολυμπιακός το συμβόλαιο) στην ομάδα του Πειραιά αλλά ο Βραζιλιάνος αν και έφτασε στην Ελλάδα και δοκιμάστηκε αποδείχθηκε ότι είναι σε κακή φυσική κατάσταση και δεν μπορούσε να προσφέρει. 

Κλείσιμο


Έτσι οι Πειραιώτες έκαναν πίσω και ο παίκτης έμεινε στην Βαγιαδολίδ η οποία ψάχνει να "ξεφορτωθεί" συμβόλαιο. Η αποτυχία αυτή "φορτώθηκε" στον Φραν Σάντσες  ο οποίος και απολύθηκε από τον Ρονάλντο που είναι το αφεντικό της Βαγιαδολίδ. 

Η ομάδα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή με τα ισπανικά ΜΜΕ να γράφουν ότι η ιστορία του Κένεντι ήταν η αιτία της απόλυσης. 

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του αθλητικού διευθυντή, Φραν Σάντσεθ, με την ομάδα, με τις δύο πλευρές να έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Φραν Σάντσεθ, Λουίς Κάσας, Αντόνιο Μπαρέα και Χοσέ Μανουέλ Ερνάντεθ για τον επαγγελματισμό τους, οι οποίοι επέδειξαν αφοσίωση στον σύλλογο καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βαγιαδολίδ» ανέφερε η ανακοίνωση. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Πατούλη και Νίκα: Ευχαριστώ όσους δεν στηρίξαμε, το αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια

Καιρός: Προ των πυλών τριήμερο κύμα ζέστης - Πού θα δείξει 40άρια το θερμόμετρο

Κόρινθος: Στο νοσοκομείο 9χρονος, τον τσίμπησε θαλάσσια ανεμώνη - Δείτε φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης