Γιώργος Καραγκούνης: Διασκέδασε με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο

Γιώργος Καραγκούνης: Διασκέδασε με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο

Η φιλία τους κρατά από τότε που αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα της Ίντερ στην Ιταλία - Η φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Μουγκοπέτρος από το Πράσινο Ηλείας

363877522_1013792379643001_214477804239066446_n
Ένας γνωστός κλαρινοπαίχτης ήταν η αφορμή για μια από τις επικότερς καλοκαιρινές φωτογραφίες καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Εστεμπάν Καμπιάσον έδωσαν το παρών σε πανηγύρι στον Πύργο. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Ίντερ μάλιστα κάθισαν και στο ίδιο τραπέζι.

Η φιλία τους κρατά από τότε που αμφότεροι φορούσαν τα «νερατζούρι» στην Ιταλία, ενώ τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, όσο και ο Αργεντινός μύθος που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαφ των τελευταίων δεκαετιών κάνουν διακοπές στην χώρα μας. 

Αν φαντάζεστε πως κάνουν βόλτες σε κάποιο νησί ή τουρ με σκάφος θα πέσει (πολύ) έξω. Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Εστεμπάν Καμπιάσο που στο φινάλε της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνουν διακοπές στον... Πύργο και συγκεκριμένα στο Πράσινο Ηλείας. Μάλιστα ο γνωστός κλαρινοπαίχτης Άρης Μουγκοπέτρος ανέβασε μια επική φωτογραφία ποζάροντας με τους δύο ποδοσφαιρικούς θρύλους και στο φόντο ένα παραδοσιακό ελληνικό πανηγύρι.

mougopetros
Κλείσιμο
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης