Μπάρκας: Στην Ουτρέχτη με ελεύθερη μεταγραφή ο 29χρονος τερματοφύλακας - Δείτε βίντεο
Ο 29χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε με την ολλανδική ομάδα για 1+1 χρόνο
Στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 29χρονος κίπερ αποκτήθηκε από τους Ολλανδούς με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σέλτικ και υπέγραψε για 1+1 χρόνο.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ουτρέχτη σε οικονομικό επίπεδο, με τον Μπάρκα να κρατάει ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα που παίζει και ο Τάσος Δουβίκας, όντας ο βασικός τερματοφύλακας. Ο διεθνής κίπερ μέτρησε 38 εμφανίσεις, κράτησε την εστία του ανέπαφη στις 12 εξ αυτών και στο τέλος της σεζόν βραβεύτηκε ως ένας εκ τους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ουτρέχτης στην σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπάρκα στην Ουτρέχτη συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό ο Ελληνοολλανδός ατζέντης Νίκος Ρεκλίτης (σ.σ. που είναι δίπλα στον Έλληνα γκολκίπερ στη φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του παίκτη), ο οποίος είχε συμβάλει και στην περσινή μετακίνηση του Μπάρκα στην ολλανδική ομάδα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας