Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε για να κρατήσουμε τον Γουόκερ, είναι αναντικατάστατος»

Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε για να κρατήσουμε τον Γουόκερ, είναι αναντικατάστατος»

Το μέλλον του διεθνούς αμυντικού είναι αβέβαιο, αφού όπως παραδέχτηκε πληγώθηκε που έχασε τη θέση του προς το τέλος της περασμένης σεζόν

walker
Η Μάντσεστερ Σίτι θα παλέψει με την Μπάγερν Μονάχου για να κρατήσει τον Κάιλ Γουόκερ αυτό το καλοκαίρι τόνισε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το μέλλον του διεθνούς αμυντικού Κάιλ Γουόκερ είναι αβέβαιο, αφού όπως παραδέχτηκε πληγώθηκε που έχασε τη θέση του προς το τέλος της περασμένης σεζόν όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέμεινε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα παλέψει για να τον κρατήσει στις τάξεις της παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 33χρονου Άγγλου αμυντικού σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από το «Έτιχαντ», αλλά ο κόουτς των «Πολιτών» ξεκαθάρισε πως: «Θα παλέψουμε γι' αυτόν, όπως είμαι αρκετά σίγουρος ότι [θα το κάνει] η Μπάγερν. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει».

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη στο Τόκιο την Τετάρτη (26/07), καθώς συνεχίζουν τις περιοδείες τους για την προετοιμασία και ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου για τον Γουόκερ δεν θα τον αποτρέψει από το να επιλέξει τον παίκτη στον αγώνα. «Είναι ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχει πολύ συγκεκριμένα προσόντα που είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν παγκοσμίως. Τα συγκεκριμένα προσόντα του είναι αναντικατάστατα. Χρειαζόμαστε τους καλύτερους παίκτες μας απέναντι στην Μπάγερν και ελπίζουμε ότι θα μείνει μαζί μας την επόμενη σεζόν, οπότε γιατί να μην παίξει;».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσες σήμερα:

Θρήνος για τους δύο πιλότους του Canadair - Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή στην Κάρυστο

Milla Sofia: Η ξανθιά influencer που κάνει «θραύση» με τα post της από Ελλάδα είναι δημιούργημα ΑΙ

Βίντεο: Νέο σόου Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης