Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντομπάσκετ - Η «πρώτη» του Γουόκαπ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντομπάσκετ - Η «πρώτη» του Γουόκαπ

Στην ομάδα επέστρεψε ο Ντίνος Μήτογλου - Δεν ξεκίνησαν οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο

5936257
Με κεντρικό πρόσωπο τον Τόμας Γουόκαπ ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντομπάσκετ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού απέκτησε ελληνικό διαβατήριο,  θα ακολουθήσει την αποστολή για την Μανίλα και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την... γαλανόλευκη. 

Στην ομάδα επέστρεψε ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος ξεμπέρδεψε με την υπόθεση ντόπινγκ. 

Παρόντες στη σημερινή πρώτη προπόνηση ήταν οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και θα ενταχθεί στο ομαδικό τις επόμενες μέρες, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Τόμας Ουόκαπ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Κλείσιμο
Οι Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο θα ενσωματωθούν αύριο (25/7) στην προετοιμασία, έχοντας λάβει σχετική άδεια από τον προπονητή, ενώ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ισχύει ο περιορισμός του ΝΒΑ μέχρι τις 28/7.

Το Ακρόπολις 

Το τουρνουά Aegean Ακρόπολις είναι εδώ όπως κάθε χρόνο για να ξεπροβοδίσει με ιδανικό τρόπο την Εθνική Ομάδα πριν από ένα μεγάλο ραντεβού! Ελλάδα, Σερβία και Ιταλία θα αναμετρηθούν 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στις 8 Αυγούστου και την Ιταλία στις 10 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

8/8

19.45 Ελλάδα-Σερβία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης