Στον τελικό του ελεύθερου στο ομαδικό η εθνική ομάδα στο παγκόσμιο της Φουκουόκα
Την πρόκρισή της στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ομαδικό εξασφάλισε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα
Ένας ακόμα τελικός για τα ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.
Η εθνική ομάδα αγωνιζόμενη στον προκριματικό τού ελεύθερου προγράμματος στο ομαδικό, εξασφάλισε με την 9η επίδοση (221,8460) την παρουσία της στον τελικό της Παρασκευής (21/7, 13:30).
Η εθνική ομάδα αγωνίστηκε με τις Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.