Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Δεν έχω παίξει με αντίπαλο σαν κι αυτόν»

Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Δεν έχω παίξει με αντίπαλο σαν κι αυτόν»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Αλκαράθ κατά την απονομή και την ομιλία του

27441431
Σίγουρα το να φεύγει ηττημένος από έναν τελικό, δεν μπορεί να αφήνει χαρούμενο τον Τζόκοβιτς των 23 grand slam. Ο Σέρβος όμως αποθέωσε τον Κάρλος Αλκαράθ για την νίκη του και με ιδιαίτερα όμορφα λόγια.



«Είναι εκπληκτικό. Τι ποιότητα είχες στο τέλος του ματς, έβγαλες μεγάλα σερβίς και μεγάλους πόντους όταν έπρεπε να σερβίρεις για το ματς, οπότε το άξιζες απόλυτα. Συγχαρητήρια, ήταν εκπληκτικό, εκπληκτικό!» είπε αρχικά προς τον Αλκαράθ και συνέχισε:

Κλείσιμο
«Νόμιζα πως θα έχω προβλήματα με σένα στο χώμα και ίσως στα σκληρά και όχι στο χορτάρι, αλλά η ιστορία είναι διαφορετική απ' ότι φαίνεται. Συγχαρητήρια για την προσαρμογή στην επιφάνεια, έπαιξες μόνο 1-2 φορές στο χορτάρι πριν από το φετινό Wimbledon και είναι απλά εκπληκτικό αυτό που έκανες στο Queen's και εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, μπράβο σε όλους».



Στη συνέχεια, μιλώντας για τον εαυτό του, είπε: «Προφανώς δεν μου αρέσει να χάνω σε τέτοια ματς, αλλά όταν είσαι μεγαλύτερος διαχειρίζεσαι και τα συναισθήματά σου καλύτερα. Πρέπει να παραμείνω ευγνώμων, γιατί έχω κερδίσει πολλούς τίτλους σε κλειστούς αγώνες στο παρελθόν εδώ, όπως ήταν το 2019 με τον Φέντερερ, ήμουν δυο match points κάτω σ' αυτό τον τελικό. Ίσως θα έπρεπε να χάσω 1-2 τελικούς που κέρδισα εδώ, οπότε υποθέτω είμαστε πάτσι! Παίζουμε γι' αυτούς τους αγώνες, είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω κερδίσει. Σήμερα έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, αλλά πρέπει να συνεχίσω».

Προς το τέλος συγκινήθηκε καθώς αναφέρθηκε στον γιο του που ήταν στην κερκίδα και παρέμενε χαμογελαστός παρά την ήττα του πατέρα του.
«Είναι όμορφο να βλέπω τον γιο μου να είναι ακόμα εκεί και να παραμένει χαμογελαστός» είπε συγκινημένος. «Σ' αγαπώ, σε ευχαριστώ που με υποστηρίζεις και θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά.» πρόσθεσε ο Νόλε.




«Δεν έχω παίξει με αντίπαλο σαν κι αυτόν»
Αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου, ο Νόλε είπε άλλη μία σπουδαία ατάκα για τον αντίπαλό του.

«Ο κόσμος μιλάει πάντα για το παιχνίδι συμπεριλαμβάνοντας το τι έχουμε φέρει σε αυτό εγώ, ο Ναδάλ και ο Φέντερερ. Και είναι σωστό. Αυτός όμως (ο Αλκαράθ) έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία από αυτούς τους τρεις... κόσμους. Δεν έχω παίξει ποτέ μου με αντίπαλο σαν κι αυτόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μπαίνει...χρονόμετρο στη σεξουαλική παρενόχληση; (Ο επιστάτης με το μακρύ χέρι, η μαθήτρια και ο δικαστής)


Ασπρόπυργος: «Τον έστειλαν στο άβατο των συμμοριών χωρίς καν εξοπλισμό», λέει ο γιος του 54χρονου σεκιουριτά

Κορίτσι 10 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νέα Μάκρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης