Εθνική Ελλάδος: Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ επιλέγει ο Ιτούδης για το Παγκόσμιο

Εθνική Ελλάδος: Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ επιλέγει ο Ιτούδης για το Παγκόσμιο

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι κλήσεις για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Ερωτηματικά για Αντετοκούνμπο και Παπαπέτρου

walkup_arthro
Ο Δημήτρης Ιτούδης φαίνεται πως κατέληξε στον παίκτη που θα καλύψει τη μία και μοναδική θέση του νατουραλιζέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Αυτός θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα ελληνικό διαβατήριο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός ομάδας θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μόνο έναν παίκτη, ο οποίος απέκτησε το διαβατήριό του μετά την ηλικία των 18 ετών.

Πάντως, εδώ και κάποιες ημέρες, ο Ντόρσεϊ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί στις Φιλιππίνες, κάτι που καθιστά την επιλογή του Γουόκαπ μονόδρομο.

Οσονούπω η προεπιλογή με Γουόκαπ και ερωτηματικά

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι κλήσεις για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό πρόκειται να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή (20 ή 21 Ιουλίου). Και εκεί θα κριθεί αν θα βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο.

Επίσης, μολονότι έχει απαντήσει θετικά, ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Νικ Καλάθη. Σίγουρα θα είναι εκτός ο Κώστας Σλούκας.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το 98% των νέων στην Ελλάδα χρησιμοποιεί το internet καθημερινά - Μεγάλη η διαφορά με τους μεγαλύτερους

«Μανούλα μου, σε σκότωσε» - Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη στην Πάτρα που μαχαιρώθηκε μπροστά στο παιδί της από τον σύντροφό της

Μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας «χτύπησε» χθες 44°C - Από τις πιο γνωστές στον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης