Μεντί: Ο άσος της Σίτι απαλλάχθηκε από ακόμη δύο κατηγορίες βιασμού

Μεντί: Ο άσος της Σίτι απαλλάχθηκε από ακόμη δύο κατηγορίες βιασμού

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μπεντζαμιν Μεντί, καθώς ο Γάλλος άσος της Σίτι είδε να αφαιρούνται από το κατηγορητήριο δύο κατηγορίες βιασμού

mendi_2
Το δικαστήριο του Τσέστερ απάλλαξε τον Μπέντζαμιν Μεντί από μία κατηγορία βιασμού και μία κατηγορία απόπειρας βιασμού, απόφαση που έρχεται να προστεθεί σε εκείνη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αθωώθηκε για άλλες έξι κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση.

«Ο Μπέντζαμιν Μεντί θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ενόρκους, που εστίασαν στα πραγματικά περιστατικά σε αυτή τη δική, αντί για τις φήμες και τα υπονοούμενα που ακολουθούν αυτή την υπόθεση από το ξεκίνημα. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Μεντί δικάζεται και αθωώνεται από το σώμα των ενόρκων. Είναι σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η αστυνομία άρχισε να ερευνά αυτή την υπόθεση. Ο κ. Μεντί προσπάθησε να παραμείνει δυνατός, αλλά η διαδικασία είχε αναπόφευκτα σοβαρές επιπτώσεις πάνω του. Ευχαριστεί όλους όσοι τον υποστήριξαν σε όλη αυτή τη δοκιμασία και τώρα ζητά ιδιωτικότητα, προκειμένου να ξαναφτιάξει τη ζωή του» αναφέρει σε δήλωσή του ο συνήγορος του 28χρονου αμυντικού.

Ο Μεντί μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, Λουί Σαχά Ματουρί, έχει κατηγορηθεί συνολικά από 13 γυναίκες. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Αύγουστο του 2021 και στη συνέχεια τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το σύλλογο, για να ακολουθήσει η σύλληψη και η κράτησή του. Εδώ και λίγες ημέρες είναι και τυπικά ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας έληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Από εισρόφηση πέθανε η 16χρονη στη Χαλκιδική, δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Στους 84 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία πάνω στα αυτοκίνητα - Δείτε φωτογραφίες από θερμική κάμερα

Σκάνδαλο στην Κομισιόν: Έβαλαν Αμερικανίδα και πρώην σύμβουλο της Apple και της Amazon, επικεφαλής για τον Ανταγωνισμό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης