Κουρμπέλης: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα»

Κουρμπέλης: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα»

Ο Έλληνας άσος παρουσιάστηκε επίσημα από την Τραμπζονσπόρ εκφράζοντας την ικανοποίηση του για αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του

Kourbelis
Έχοντας στο πλευρό του τον Τάσο Μπακασέτα, παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα της Τραπεζούντας ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τράμπζονσπορ. Γνωρίζω πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τους Μπακασέτα και Σιώπη. Μου είπαν τα πάντα για την ομάδα και το μέγεθος του συλλόγου. Είναι καθήκον μου να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά», είπε ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε:



Κλείσιμο
«Ξεκίνησα την καριέρα μου ως αμυντικός. Στη συνέχεια αγωνίστηκα ως 6άρι, ενώ πέρυσι χρησιμοποιήθηκα ως 8άρι. Ο προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει που θα με χρησιμοποιήσει. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια της ομάδας, γιατί οι φίλοι μου Μπακασέτας και Σιώπης αγωνίζονται εδώ. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας «Κλέων»: Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - 40άρια μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Οι ακτοπλόοι άρχισαν τις... εκπτώσεις - Η Seajets 12,5-15% και οι άλλες 20% μια ημέρα την εβδομάδα!

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δολοφονείται ο 50χρονος μετά από καβγά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης