Βιλένα: «Ήρθα πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους» - Δείτε βίντεο
Ο Τόνι Βιλένα μίλησε στο PAO TV για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό και την συνομιλία του με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με την ομάδα, κάτι που του έχει λείψει
Ο Ολλανδός κεντρικός μέσος ανέφερε πως επικοινώνησε με τον Μπαρτ Σένκεφελντ για να μάθει πληροφορίες για την ομάδα και ότι η απόφασή του να έρθει εδώ δεν ήταν δύσκολη. Οι πιο σημαντικοί λόγοι για την απόφαση αυτή ήταν το πλάνο και το όραμα που του παρουσίασαν, αλλά και η δυνατότητα να διεκδικήσει και πάλι τίτλους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Βιλένα:
Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι που σε ώθησαν να πάρεις την απόφαση να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό;
«Όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ήρθαν σε μένα μ' ένα ξεκάθαρο πλάνο. Ο σύλλογος έχει όραμα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Επίσης κατασκευάζουν νέο γήπεδο, που είναι καλό για την ομάδα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».
Προσπάθησες να αντλήσεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα;
«Ναι βέβαια. Μίλησα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού τον γνώριζα από τότε που έπαιζε στην Φέγενορντ. Τον ρώτησα κάποια πράγματα και με βοήθησε».
Θεωρείς πως ήταν εύκολη η απόφαση για σένα και την οικογένειά σου να αλλάξεις χώρα και να έρθεις στον Παναθηναϊκό;
«Ναι, δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να νικηθείς γρήγορα. Τώρα ήταν η στιγμή να έρθω στην Ελλάδα. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».
Ποια είναι τα κίνητρά σου σε προσωπικό επίπεδο;
Κλείσιμο
«Όπως σας είπα και πριν ο σύλλογος είναι μεγάλος. Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε τίτλους. Τώρα θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League και είναι κι αυτό σημαντικό. Όλα κινούνται γύρω από τους τίτλους, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ομάδα και οφείλει να μάχεται για τίτλους. Γι' αυτό ήρθα, για να κερδίσω τίτλους».
Σου έλειψε αυτό το κυνήγι των τίτλων;
«Ναι, η τελευταία φορά που κέρδισα τίτλους ήταν στην Φέγενορντ, μετά δεν είχα άλλους. Οπότε μου δίνει κίνητρο και είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους και να δώσω μάχη γι' αυτό».
Τι μπορούν να περιμένουν από σένα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;
«Δίνω πάντα το 100% για την ομάδα και το κλαμπ. Θα προσπαθήσω να σκοράρω, να δώσω ασίστ, να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με την εμπειρία μου. Θα δώσω μάχη».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.