Μπιτς βόλεϊ, ATHENS GOLDEN CUP: Αλλαγές σε αγωνιστικό πρόγραμμα και κανονισμούς λόγω καύσωνα

Μπιτς βόλεϊ, ATHENS GOLDEN CUP: Αλλαγές σε αγωνιστικό πρόγραμμα και κανονισμούς λόγω καύσωνα

Οι εκτιμήσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα το επόμενο τετραήμερο και οι συστάσεις των αρμόδιων φορέων προκάλεσαν σημαντικές αλλαγές στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ Athens Golden Cup που θα διεξαχθεί διάστημα 13-16 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος

GoldCup
Αφού τα δύο πρώτα τουρνουά Grand Slam του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ ξεπέρασαν με επιτυχία προβλήματα που δημιούργησαν οι βροχές σε Ξάνθη και Αριστοτέλους, τώρα ο τρίτος σταθμός του φετινού σιρκουΐ καλείται να ξεπεράσει τον... καύσωνα.

Με τις εκτιμήσεις των ειδικών να αναφέρουν πως το κύμα καύσωνα θα κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, σε έκτακτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του ATHENS GOLDEN CUP, στην οποία συμμετείχαν οι συνδιοργανωτές-φορείς αποφασίστηκαν οι κάτωθι προσαρμογές που αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα και τους κανονισμούς διοργάνωσης.

«Α. Το τουρνουά θα διεξαχθεί μέχρι και τη φάση των ομίλων στα δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και τάι μπρέικ στους 11 (αντί για τους 21 και 15 αντίστοιχα και έτσι θα τελειώνουν πιο γρήγορα οι αγώνες) . Για τις επόμενες φάσεις θα γίνει νέα αξιολόγηση των συνθηκών.

Β. Σχετικά με το ημερήσιο πρόγραμμα:

Κλείσιμο
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου για τα προκριματικά που θα διεξαχθούν στο 4 Sports Club θα υπάρχει το μεγαλύτερο δυνατό μεσημβρινό διάλλειμα.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος θα υπάρχουν πρωινοί και απογευματινοί αγώνες με διακοπή στο διάστημα 12.00-17.00.

Την Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Ιουλίου θα διεξαχθούν μόνο απογευματινοί αγώνες με ώρα έναρξης στις 18.00.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθούν το πρωί οι ημιτελικοί και το βράδυ οι τελικοί στην προγραμματισμένη από την Δημόσια Τηλεόραση ώρα έναρξης.

Το πρόγραμμα κάθε επόμενης ημέρας θα επιβεβαιώνεται μετά από νεότερη αξιολόγηση.

Γ. Στα αγωνιστικά πρωτόκολλα θα εφαρμοστούν οι διεθνείς προβλέψεις που αφορούν τους χρόνους μεταξύ των σετ, των τάιμ άουτ, την παροχή νερών κτλ. Οι προβλέψεις αυτές θα ενσωματωθούν στους κανονισμούς διοργάνωσης.

Δ. Στους χώρους των αθλητών και ευρύτερα της διοργάνωσης θα προστεθεί σκίαση και κλιματισμός, ενώ θα είναι διαρκής η παρουσία ιατρού για την αντιμετωπίση οποιουδήποτε περιστατικού, καθώς και ασθενοφόρου. Επίσης θα υπάρχουν άφθονα νερά, ισοτονικά προϊόντα, ηλεκτρολύτες και φρούτα.

Ε. Τέλος, καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να λάβουν γνώση και να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας που προβλέπονται από τις ανακοινώσεις των αρχών.

Οι αναλυτικοί Κανονισμοί Διοργάνωσης ΕΔΩ


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο οικονομικό νομοσχέδιο: Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο το Market Pass, οριζόντια αύξηση €70 στους δημοσίους υπαλλήλους

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο μοιραίες μαχαιριές στον λαιμό η αιτία θανάτου της Κουβανής τρανς - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Μεσολόγγι: Νεκρά από ηλεκτροπληξία φλαμίνγκο στην Τουρλίδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης