Μπορεί η οικογένεια Σλούκα να έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη αλλά η ιστορία τα φέρνει έτσι ώστε να συνδέσει το όνομά της με τον Παναθηναϊκό.
Ο Κώστας Σλούκας άφησε για 2η φορά τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά δεν επέλεξε τη Φενέρ αλλά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Αθήνας το οποίο θα του αποφέρει 9 εκατ. ευρώ.
Έτσι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι ένα μέλος της οικογένειας Σλούκα στην οικογένειά του. Το προηγούμενο μέλος της που έπαιξε στον ΠΑΟ ήταν η Αναστασία Σλούκα.
Η αδελφή του Κώστα Σλούκα είχε παίξει στην ομάδα μπάσκετ γυναικών από το 2011 έως το 2017 και τη σεζόν 2018-19. Κέρδισε μάλιστα και το πρωτάθλημα του 2013!
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.