Παπανικολάου: Όλα δείχνουν ανανέωση με Ολυμπιακό - Μικρή διαφορά στο οικονομικό
Το ραντεβού ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια και τον εκπρόσωπο του Κώστα Παπανικολάου ολοκληρώθηκε
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/7 με τον εκπρόσωπο του Κώστα Παπανικολάου για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».
Το ραντεβού ολοκληρώθηκε και διαπιστώθηκε μια μικρή οικονομική διαφορά. Οι δυο πλευρές θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Στο επόμενο ραντεβού θα δώσει το παρών τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού όσο και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με σκοπό φυσικά να πέσουν οι υπογραφές.
Ο Παπανικολάου προέρχεται από μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, έχοντας κομβική συμβολή στην κατάκτηση των τριών εγχώριων τίτλων. Φέτος μέτρησε 7.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 38 συμμετοχές στην EuroLeague.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.