Ράις: Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Άρσεναλ - Στα 130 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

Ράις: Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Άρσεναλ - Στα 130 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέκλαν Ράις, που βάζει στα ταμεία της Γουέστ Χαμ γύρω στα 130 εκατομμύρια ευρώ - Απομένουν τα ιατρικά για τη δεύτερη δυνατή μεταγραφή των Λονδρέζων μετά από αυτή του Κάι Χάβερτς

declan_rice_arthro
Ένα από τα ποδοσφαιρικά σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, με τον μέσο της Γουέστ Χαμ να είναι μερικά βήματα πριν ανακοινωθεί από την Άρσεναλ.

Μετά από έναν Ιούνιο κατά τον οποίο ο Ντέκλαν Ράις εξέταζε τις επιλογές του, όλα δείχνουν πως θα αποτελεί κάτοικο Λονδίνου, στην προσπάθεια των «κανονιέρηδων» να επαναλάβουν με καλύτερο φινάλε την περσινή τους σεζόν.

Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους έκλεισε στα 125 εκατομμύρια ευρώ (συν κάποια μπόνους), με την επισημοποίησή της να καθυστερεί μερικά 24ωρα μιας και οι ενδιαφερόμενες πλευρές δεν μπορούσαν να τα βρουν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Τελικά συμφωνήθηκε το ποσό να δοθεί σε τρεις... γενναίες δόσεις μέσα στην επόμενη διετία και έτσι ο Ράις προβάρει τα κόκκινα μετά από 245 εμφανίσεις με τα «σφυριά». Τελευταία ήταν αυτή στον τελικό του Europa Conference League, κατά την οποία σήκωσε το τρόπαιο ως φύσει και θέσει αρχηγός.

Κλείσιμο
Πολύ θερμό ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε δείξει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απέσυρε το ενδιαφέρον της έχοντας δει δύο προτάσεις της να απορρίπτονται από τη Γουέστ Χαμ, η οποία δεν πείστηκε από το γεγονός πως οι «πολίτες» ήταν διατεθειμένοι να δώσουν ένα μεγάλο μέρος του ποσού «μπροστά».

Όσον αφορά την Άρσεναλ αυτή είναι η δεύτερη καλοκαιρινή της μεταγραφή μετά τον Κάι Χάβερτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης