Την Τετάρτη θα συνεχιστεί το παιχνίδι του 1ου γύρου του Wimbledon ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντομινίκ Τιμ.
Ο αγώνας διακόπηκε την Τρίτη στις 14:30 λόγω έντονης βροχόπτωσης και οι διοργανωτές μετά από συνεχείς αναβολές αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο πρόγραμμα της Τετάρτης.
Όταν το παιχνίδι διακόπηκε ο Αυστριακός είχε προβάδισμα με 6-3,3-4.
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι διοργανωτές θα πρέπει να χωρέσουν 100 αγώνες στο πρόγραμμα της Τετάρτης αφού είχε 68 αναβολές και 32 παιχνίδια είναι για τον 2ο γύρο.
Την ίδια τύχη θυμίζουμε είχε και ο αγώνας της Σάκκαρη με την Κόστγιουκ ο οποίος όμως δεν ξεκίνησε.
Ο αγώνας
Οι δύο τενίστες ξεκίνησαν εξαιρετικά στο σερβίς τους και ο Τιμ έφτασε στο 3-2. Με την 2η ευκαιρία ο Αυστριακός έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2.
Ο Τιμ θα κλείσει το σετ στο 6-3 σε 33'. Οι άσοι ήταν 4-0 για τον Αυστριακό, οι winners 11-6 ενώ ο Έλληνας είχε 13 αβίαστα λάθη (5 ο Τιμ).
Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-1 με το σερβίς του και με 4-3. To παιχνίδι διακόπηκε λόγω βροχής έχοντας συμπληρωθεί 59'.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.