Λίβερπουλ μεταγραφές: Τζέραρντ καλεί Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ

Λίβερπουλ μεταγραφές: Τζέραρντ καλεί Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ

Μετά την πρόσληψη του Στίβεν Τζέραρντ, η Αλ Ετιφάκ προχωρά τις μεταγραφές της και σύμφωνα με τη «Daily Mail» θέλει να κάνει... δώρο στον Βρετανό τεχνικό τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον

jordan_henderson_xr
Το νέο όνομα από τη Σαουδική Αραβία που προσπαθεί να κάνει αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι είναι η Αλ Ετιφάκ. Και αρχίζει να το πετυχαίνει, αφού εξασφάλισε για τον πάγκο της τον Στίβεν Τζέραρντ.

Αυτή όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή για τον σύλλογο της ερήμου Αντ Ντάνα, καθώς πλέον στρέφεται στις μεταγραφές που θα την ανεβάσουν επίπεδο και θα της δώσουν την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τις τέσσερις ομάδες που ελέγχει το PIF.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη «Daily Mail», ο πρώτος στόχος της ομάδας μετά και την πρόσληψη του «Stevie G», είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον!

Ο σαουδαραβικός σύλλογος στοχεύει στον βετεράνο μέσο της Λίβερπουλ ως το πρώτο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα, ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων φιγουράρει και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου στην Τσέλσι κι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Κλείσιμο
Μια είδηση που αναμφίβολα σήμανε... συναγερμό στις τάξεις των Reds, αν και πρακτικά το deal παρουσιάζει δυσκολίες για την Αλ Ετιφάκ, καθώς ο αρχηγός της Λίβερπουλ δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια στο «Άνφιλντ».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η πρώτη συνέντευξη των γιων του Κωνσταντίνου μετά τον θάνατό του: «Είμαστε Έλληνες, δε μας λένε Γλύξμπουργκ»

Σκληρό ροκ ΣΥΡΙΖΑ με τους «Σπαρτιάτες», τα «μηνύματα» Τσίπρα και οι βολές Σπίρτζη

Μεσημεριανές καταιγίδες στα ορεινά με τον υδράργυρο στους... 37 βαθμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης