Γιόσκο Γκβάρντιολ: Γίνεται ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία - Στα 120 εκατομμύρια ευρώ το deal με τη Μάντσεστερ Σίτι

Γιόσκο Γκβάρντιολ: Γίνεται ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία - Στα 120 εκατομμύρια ευρώ το deal με τη Μάντσεστερ Σίτι

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζεται να γίνει ο Γιόσκο Γκβάρντιολ

gvardiol_manchester_city
Τον πιο ακριβό αμυντικό της ιστορίας σκοπεύει να κάνει τον Κροάτη διεθνή η τρεμπλούχος Αγγλίας.

Ο Γκβάρντιολ, που τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (τουλάχιστον μέχρι να τον «χορέψει» ο Λιονέλ Μέσι στον ημιτελικό) ανήκει στη Λειψία αλλά σύντομα θα αγωνίζεται στο Νησί, όπως και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του, Ντόμινικ Σόμποσλαϊ (Λίβερπουλ).

«Ο Γκβάρντιολ και οι εκπρόσωποί του εξέφρασαν την επιθυμία του να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα καταλήξει στα χέρια του Πεπ και το ποσό θα τον κάνει τον πιο ακριβό αμυντικό της Ιστορίας. Το deal μπορεί να πάρει μερικές ημέρες ακόμη για να ολοκληρωθεί», ανέφερε για το θέμα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Red Bull, Μαξ Έμπερλ.

Φυσικά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το οικονομικό σκέλος, ωστόσο διάφορες διεθνείς πηγές κάνουν λόγο για 120 εκατομμύρια ευρώ. Προς το παρόν την πρωτιά όσον αφορά τα ποσά που έχουν δαπανηθεί για αμυντικό κρατάει ακόμη ο Χάρι Μαγκουάιρ, που πωλήθηκε τον Αύγουστο του 2019 από τη Λέστερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 87 εκατομμυρίων ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης