Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές νέες φανέλες

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την συνεργασία του με την Adidas και παρουσίασε τις εμφανίσεις της σεζόν 2023-24 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά

5922053_2
Τις τρεις νέες εμφανίσεις του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 παρουσίασε ο Ολυμπιακός.




Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, ενός εμβληματικού κτιρίου της πόλης που "γέννησε" τον Ολυμπιακό και τις φανέλες παρουσίασαν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κλείσιμο
Οι νέες φανέλες του Θρύλου! / Our new jerseys!


5922086
Φαντασμαγορική παρουσίαση στην καρδιά του Πειραιά


 «Σ’ αυτό το υπέροχο Δημοτικό Θέατρο καλωσορίζουμε την adidas. Τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία του κόσμου. Να την ευχαριστήσουμε για τα χρόνια συνεργασίας και μαζί να χαράξουμε δρόμους προς τη δόξα. Θέλω να μεταφέρω εκ μέρους του ηγέτη του συλλόγου, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και του Μιλτιάδη Μαρινάκη που είναι μαζί μας, το εξής μήνυμα: «Με αυτές τις φανέλες που θα δείτε, που σημαίνουν μάχη, εμείς ως Ολυμπιακός θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Δηλαδή να είμαστε πρώτοι, να είμαστε νικητές και να θυμόμαστε πάντα ότι εμείς είμαστε πρωταθλητές από την πρώτη ανάσα» είπε ο Κώστας Καραπαπάς. 



H πρώτη φανέλα είναι φυσικά ερυθρόλευκη και έχει περισσότερες ρίγες από την περσινή. Η δεύτερη είναι μπλε με άσπρο και η τρίτη έχει μέσα και πορτοκαλί, μπλε, μαύρο και είναι σε στυλ παραλλαγής.

5922053
Οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού


 Σε ρόλο μοντέλων «επιστρατεύτηκαν» οι Φορτούνης, Ντόη και Μπα. 

«Νέα αρχή, νέα σεζόν, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» δήλωσε  ο Φορτούνης. «Εύχομαι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τη νέα μας φανέλα, μαζί με όλο τον κόσμο μας που μας στηρίζει συνεχώς. Πάμε δυνατά» είπε ο Ντόη. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανέφερε: «Είμαστε εδώ για τη νέα μας φανέλα, με την οποία θα ζήσουμε νέες επιτυχίες. Μαζί με εσάς, τον κόσμο μας, στο γήπεδό μας».

5922047_2
Ο Φορτούνης, ο Μπα και ο Ντόη φορούν τις νέες φανέλες
5922049
Εντυπωσιακό πλάνο από την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων


Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η θάλασσα του Πειραιά» τρεις μεγάλες φανέλες "ανέβηκαν" μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο. 

5922044__1_
Η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού
5922046__1_
Η δεύτερη εμφάνιση

5922066
Η κλασσική ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού


Το event παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, o αθλητικός διευθυντής Αντόνιο Κορδόν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης.

5922074_2
Οι παίκτες του Ολυμπιακού υπογράφουν αυτόγραφα πάνω σε καπέλα της Adidas


5922069_3
Εκατοντάδες Πειραιώτες βρέθηκαν στο Δημοτικό θέατρο για να δουν τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού


5922042
Το εμβληματικότερο κτίριο του Πειραιά
5922041_2
Αντόνιο Κορδόν, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Μιλτιάδης Μαρινάκης στην εκδήλωση


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την συνεργασία του και τη νέα σεζόν με την Adidas. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 και αυτή τη σεζόν θα κλείσει εννέα χρόνια!

5922034_2
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με την Μαρίνα Τσαλή
5922029_2
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη

Ο εκπρόσωπος της adidas, Γιώργος Σιφνιός (Senior Director adidas Brand SEE), ανέφερε: «Η adidas είναι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο είναι η adidas. Το DNA μας είναι τόσο ριζωμένο στο άθλημα που στόχος είναι πάντα η κορυφή σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φτιαγμένη για πρωταθλήματα, εκφράζοντας αυτό το must-win mentality χωρίς διαπραγματεύσεις. Για 8η, λοιπόν, συνεχή χρονιά, είμαστε μαζί για να χαρίσουμε στους φιλάθλους ωραίες στιγμές ποδοσφαίρου».

Οι «θρυλικές» εμφανίσεις έχουν δημιουργηθεί από την adidas αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό, εμπνευσμένες φυσικά από τη μαχητικότητα της ομάδας. Είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά και ελαφρύ ύφασμα με εξαιρετικό αερισμό που παρέχει ελευθερία κινήσεων στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα η τεχνολογία AEROREADY ρυθμίζει την υγρασία του σώματος χαρίζοντας στεγνή αίσθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού.



Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός στις 5/7 θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενώ τον πρώτο επίσημο αγώνα θα τον δώσει στις 10/8 (προκριματικά Europa League) μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στη Super League 1.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξης Τσίπρας: Από τις μαθητικές καταλήψεις στα 90's στην πρωθυπουργία και την παραίτηση από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ρωσία: Ακόμη ένας θάνατος-μυστήριο στη Μόσχα - Σκοτώθηκε 28χρονη αντιπρόεδρος τράπεζας

Εύα Καϊλή: Πριν έρθω στην Ελλάδα, θέλω να έχω αθωωθεί ή να έχω γκρεμίσει το κατηγορητήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης