Πάει Λίβερπουλ με 90 εκατ. ευρώ ο Φέντε Βαλβέρδε - Τα πάντα για Εμπαπέ η Ρεάλ

Πάει Λίβερπουλ με 90 εκατ. ευρώ ο Φέντε Βαλβέρδε - Τα πάντα για Εμπαπέ η Ρεάλ

Σε αποδοχή της πρότασης της Λίβερπουλ για τον Φέντε Βαλβέρδε αναμένεται να προχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, που κάθε άλλο παρά ξεχνά την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ

fede_valcerde
Υπόθεση ωρών φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Φέντε Βαλβέρδε στο Μέρσεϊσαϊντ, τουλάχιστον σύμφωνα με την «El Nacional».

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι θαυμαστής του Ουρουγουανού πολυθεσίτη, τον οποίο είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του και πέρυσι.

Μετά την κακή και κατά συνέπεια αποτυχημένη σεζόν των «κόκκινων» τούτο το καλοκαίρι δείχνει αρκετά διαφορετικό στον μεταγραφικό σχεδιασμό, οπότε το σενάριο δεν μοιάζει και τόσο απίθανο, ειδικά από τη στιγμή που -όπως προαναφέρθηκε- ο Βαλβέρδε έχει την ικανότητα να καλύψει πάρα πολλές θέσεις στο γήπεδο.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης επιδιώκει να βάλει χρήματα στα ταμεία της μετά και την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκαμ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (103 εκατομμύρια ευρώ), ενώ κάθε άλλο παρά ξεχνά την περίπτωση του Εμπαπέ, για τον οποίο λέγεται πως δεν διατίθεται να κάνει υπομονή μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και -σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα- μένει ελεύθερος από τους Παριζιάνους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης