Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός έχει το DNA του νικητή»

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός έχει το DNA του νικητή»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έκρυψε την όρεξή του για πολλή δουλειά ώστε να φτάσει την ομάδα εκεί που θέλουν άπαντες στην ομάδα.

martinezz
Στο πλαίσιο της παρουσίασής του, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σχολίασε πως ο Ολυμπιακός έχει το DNA του νικητή και στάθηκε στο ότι άπαντες είναι έτοιμοι για πολλή δουλειά.

Χαρακτηριστικά ο νέος κόουτς των ερυθρόλευλων τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μαρινάκη για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Με που μπαίνει κάποιος στο προπονητικό και το γήπεδο καταλαβαίνει το DNA της ομάδας που είναι του νικητή. Ευχαριστώ και τον Αντόνιο για την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί. Να συνεχίσουμε με τίτλους και μία θετική εικόνα.

H παρουσίαση των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ!


Κλείσιμο
Εγώ και η ομάδα μου νιώθουμε φιλόδοξοι και χαρούμενοι με αυτή τη δέσμευση. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και το δεχόμαστε με πολύ μεγάλο κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ γεμάτοι φιλοδοξία και με πολλή όρεξη για δουλειά. Θέλουμε να δουλέψουμε ομαδικά. Να δώσουμε ώθηση στην ομάδα. Και για αυτό όταν μας κάλεσαν να γίνουμε μέλη του Θρύλου δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Είμαι γεμάτος όρεξη να ξεκινήσουμε για όλα τα βήματα για εκεί που θέλουμε να φτάσουμε» και συνέχισε:

«Ο λόγος που πειστήκαμε να έρθουμε στον Ολυμπιακό ήταν πως είχαμε μάθει για το DNA της ομάδας και του κόσμου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμάς και θέλουμε να προσφέρουμε. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους. Να φτιάξουμε μία ομάδα να ανταπεξέλθει στο ύψος των απαιτήσεων.

Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες να βγάλουν τον πιο καλό τους εαυτό. Να μοιράζονται όλοι την ίδια νοοτροπία και να είμαστε ανταγωνιστικοί όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας. Να παίζουμε για τη νίκη. Να μπορούμε να αγωνιστούμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να ενθουσιάζουμε τον κόσμο μας.

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Εάν ξέρετε λίγο πόκερ. Να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή».

Σε ερώτηση για το τι είδους ποδόσφαιρο να περιμένει ο κόσμος, Ισπανός τεχνικός είπε: «Εμείς θα παίζουμε για τη νίκη. Να εκμεταλλευόμαστε στο μάξιμουμ τις δυνατότητες. Ομάδα με ένταση και με ποιότητα αλλά και με ενέργεια. Μιλάμε πολύ για το στιλ αλλά για να νικάς θες διάφορα στιλ. Ο Ολυμπιακός ως ομάδα - νικήτρια πρέπει να νικά. Να είμαστε μία ομάδα έξυπνη. Θέλω πάντα με ηρεμία και ταπεινότητα. Να είμαι ήρεμος και χωρίς βιασύνη. Θα κάνω τα πάντα για να προσφέρουν όλοι το καλύτερο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν έχω ξαναδεί γονιό να προβλέπει τι θα πάθει το παιδί του, δεν είχε αγωνία», κατέθεσε γιατρός

Εμφύλιος Wagner - Πούτιν: «Έκλεισε η υπόθεση» της ένοπλης εξέγερσης της Wagner, ανακοίνωσε η ρωσική FSB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης