Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί μπλόκαραν την παρουσίαση της νέας φανέλας διαμαρτυρόμενοι για τους Γκλέιζερς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί μπλόκαραν την παρουσίαση της νέας φανέλας διαμαρτυρόμενοι για τους Γκλέιζερς

Φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισαν την είσοδο της μπουτίκ του συλλόγου στο πλαίσιο της τελευταίας διαμαρτυρίας τους κατά της ιδιοκτησίας των Γκλέιζερ

Glazers
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτύρονται τακτικά ενάντια στους επί χρόνια ιδιοκτήτες τους το τελευταίο διάστημα και σήμερα (27/06), την ημέρα που η ομάδα ανακοίνωσε τη νέα της φανέλα για τη σεζόν 2023/24 απέκλεισαν την είσοσο του Megastore έξω από το «Όλντ Τράφορντ».



Η τελευταία αυτή διαμαρτυρία έρχεται εν μέσω ευρείας απογοήτευσης για την έλλειψη κινήσεων όσον αφορά την συζητούμενη εξαγορά του συλλόγου. Η προσέλευση μπορεί να μην ήταν μνημειώδης, περίπου 100 οπαδοί εμφάνισαν πανό κατά των Γκλέιζερς, άλλα οι παρόντες απέκλεισαν τη διέλευση προς το μεγαλοκατάστημα για όποιον ήθελε να αγοράσει τη νέα φανέλα της ομάδας.

Κλείσιμο


Σε ανακοίνωση που επιβεβαίωσε εκ των προτέρων τα σχέδια διαμαρτυρίας, ένα γκρουπ οπαδών σημείωσε ότι: «Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Γιουνάιτεντ θέλει να δει μια κατάληξη σε αυτή την παρατεταμένη διαδικασία πώλησης, με την πλειοψηφία να υποστηρίζει μια πλήρη πώληση. Η διαμαρτυρία προγραμματίζεται την Τρίτη για να καταστήσουμε σαφές αυτό το μήνυμα».



Ο τελευταίος γύρος των προσφορών ολοκληρώθηκε. Ο σεΐχης Τζασίμ και ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος σερ Τζιμ Ράτκλιφ κατέθεσαν αμφότεροι τις προτάσεις τους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη, επτά μήνες αφότου οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν ότι θα «διερευνήσουν στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις για τον σύλλογο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν έχω ξαναδεί γονιό να προβλέπει τι θα πάθει το παιδί του, δεν είχε αγωνία», κατέθεσε γιατρός

Εμφύλιος Wagner - Πούτιν: «Έκλεισε η υπόθεση» της ένοπλης εξέγερσης της Wagner, ανακοίνωσε η ρωσική FSB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης