Πάουλα Μπαντόσα: «Αλκαράθ ή Τσιτσιπάς; Σ' αυτό το δίλημμα θα ακούσω την καρδιά»

Πάουλα Μπαντόσα: «Αλκαράθ ή Τσιτσιπάς; Σ' αυτό το δίλημμα θα ακούσω την καρδιά»

Η Ισπανίδα σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τον τραυματισμό, αλλά και τη σχέσή της με τον Έλληνα πρωταθλητή

tsist_ma
Προσκεκλημένη την στην εκπομπή El Larguero του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER ήταν η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό της στη Ρώμη, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Τσιτσιπά...

«Οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες αποθεραπεία και έχουν περάσει οι πέντε. Είχε πει ότι ήθελα να παίξω στο Wimbledon, αλλά ξέρω ότι αν θα είμαι εκεί, δεν θα μπορώ να παίξω στο 100%.. Δίνω ό,τι έχω για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και ευτυχώς αναρρώνω πολύ γρήγορα» είπε αρχικά η Μπαντόσα, η οποία χθες μπήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά σε προπόνηση και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω να μην έχω ενοχλήσεις. Ως παίκτρια είναι δύσκολο να αποδεχτώ την κατάσταση. Δεν έχω καταφέρει να παίξω σε grand slam φέτος και αυτό με ζορίζει ψυχικά. Αν θα κατέβω στο Wimbledon, θα εξαρτηθεί από το τι θα πει ο γιατρός, αλλά αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής δεν θα παίξω. Θέλω όμως να πάω και δουλεύω για να προλάβω και είμαι έτοιμη»

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον Κάρλος Αλκαράθ και την απόδοση του στο Γουίμπλεντον όπου αποκλειστηκε στα ημιτελικά από τον Τζόκοβιτς έχοντας όμως κράμπες σε όλο του το σώμα μετά το 2ο σετ.

Κλείσιμο
«Είμαι οπαδός του τένις και το αγαπώ ως άθλημα. Αφού δεν μπορούσα να παίξω, το εξέλαβα ως έναν άλλο τρόπο προπόνησης, οπότε συνέχισα να το βλέπω με τον ίδιο τρόπο. Ο Κάρλος έπαιζε πολύ καλά, αλλά είχε έναν απίστευτα καλό αντίπαλο. Ήταν 50-50. Αλλά οι κράμπες; Ήταν κρίμα που έχασε έτσι το ματς»...

Κι εκεί ήρθε η ερώτηση για το ποιον θα υποστήριζε σε μια νέα πιθανή κόντρα Τσιτσιπά-Αλκαράθ με την ίδια να χαμογελά και να απαντά:
«Μη με βάζετε σ' αυτήν τη διαδικασία...Νομίζω ότι θα ακολουθήσω την καρδιά μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά με την Ισπανίδα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της.

PAULA BADOSA elige entre TSITSIPAS y CARLOS ALCARAZ | EL LARGUERO | TENIS | AS


«Είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα στη σχέση μας. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Οσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Σ' εκείνο το σημέιο ο ραδιοφωνικός παραγωγός Άλεξ Κορέτχα, αποκάλυψε ότι είχε καταλάβει το ειδύλλιο από το Australian Open όταν μετά από έναν αγώνα του Στέφανου τον ρώτησα γιατί έκανε αυτήν τη χειρονομία βάζοντας το δάκτυλο στον κρόταφο και μου απάντησε 'για ψυχική δύναμη'. Επέμενα ότι ήταν κάτι άλλο κι όταν τον ρώτησα τι μουσική ακούει είχε ένα βλέμμα σα να μου έλεγε «ωχ εσύ ξέρεις πολλά». Μετά από μήνες όμως μου έστειλε μέσω twitter τις μουσικές του επιλογές».



Πάντως παρά την αγάπη τους η Μπαντόσα ξεκαθάρισε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ότι πληρέστερο έχει δει στην τενιστική της καριέρας.

Στις γυναίκες παραδέχθηκε πως «η Σβιόντεκ εδώ και δύο χρόνια κάνει την διαφορά, με τη Σαμπαλένκα και τη Ριμπάκινα να την πλησιάζουν. Πέρα από αυτές που κάνουν την διαφορά, υπάρχουν και οι Ζαμπέρ, Γκοφ, Σάκκαρη, Πεγκούλα και Χαντάντ Μάια, που είναι σε υψηλό επίπεδο».



Κι όταν ρωτήθηκε για τα 23 Grand Slam του Σέρβου, η Μπαντόσα τόνισε: «Είναι τρελό αυτό που έχει κάνει. Είναι ένας πλήρης παίκτης που έχει πετύχει τα πάντα. Σωματικά και πνευματικά είναι θηρίο. Με όλα όσα του έχουν συμβεί, βγαίνει και παίζει σε ανώτερο επίπεδο. Είναι τρελό αυτό που κάνει πραγματικά. Πρόκειται για τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη που φροντίζει το σώμα του. Είναι ο καλύτερος. Μακάρι να επιστρέψει και να τον κερδίσει κάποια στιγμή ο Ναδάλ, αλλά οι αριθμοί δείχνουν την εικόνα…»

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μπαγκλαντεσιανός έσβησε φωτογραφίες και κλήσεις στο κινητό της Αναστάζια από το μοιραίο βράδυ

Τελειώνει το οξυγόνο για τους πέντε επιβαίνοντες του Titan - Ύστατες προσπάθειες διάσωσης

Όθωνας Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν μας ψηφίζουν γιατροί και οδοντίατροι, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω» - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης