Μπαρέρ - Τσιτσιπάς 1-2: Έβγαλε αντίδραση και συνεχίζει στο Χάλε - Δείτε βίντεο

Μπαρέρ - Τσιτσιπάς 1-2: Έβγαλε αντίδραση και συνεχίζει στο Χάλε - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ με 6-7(6), 6-4, 7-6(3) και προκρίθηκε στη φάση των «16» στο 500άρι τουρνουά στο Χάλε

tsitsipas_axam
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω στα σετ με αντίπαλο τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, όμως έβγαλε αντίδραση, επικράτησε με 6-7(6), 6-4, 7-6(3) και προκρίθηκε στη φάση των «16» στο 500άρι τουρνουά στο Χάλε.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό, Νίκολας Τζάρι, που με τη σειρά του νίκησε τον Κορεντίν Μουτέ με 6-3, 7-5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgrdt3heq69)


Έχασε τις ευκαιρίες και το 1ο σετ
Ο Τσιτσιπάς στο εναρκτήριο game βρήκε τις δύο πρώτες ευκαιρίες του για break στο 15-40, όμως ο Μπαρέρ με σερί πόντους έκανε το 1-0. Ακολούθησαν τρία διαδοχικά love game, δύο για τον Τσιτσιπά, για το 2-2.

Και πάλι στο 5ο game o Τσιτσιπάς βρέθηκε με αναντάζ για το break, όμως ξανά ο Γάλλος με ψυχραιμία κράτησε το σερβίς του και το προβάδισμα. Ο Τσιτσιπάς συνεχίζοντας να διατηρεί με ευκολία το δικό τους σερβίς ισοφάρισε σε 3-3, με τον Μπαρέρ στον ίδιο ρυθμό να κάνει το 4-3 και χωρίς κάτι να αλλάξει ήρθε η νέα ισοπαλία.

Ο Μπαρέρ και στο 9ο game είχε τις λύσεις να βγει από τη δύσκολη θέση και το 0-30, με τέσσερις σερί πόντους και βγάζοντας τρεις winners έκανε το 5-4.



Κλείσιμο
Με το 3ο love game στο σετ ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 5-5, έχοντας κατακτήσει τους 20 από τους 23 πόντους στα πέντε game που είχε το σερβίς.

Οι χαμένες ευκαιρίες για τον Τσιτσιπά συνεχίστηκαν στο 11ο game: Προηγήθηκε 15-40, είχε και ένα αβαντάζ για break, όμως ο Γάλλος και εδώ αντέδρασε σωστά για το 6-5.

Το σετ φυσιολογικά οδηγήθηκε στο tie break όπου υπήρξαν εναλλαγές. Ο Μπαρέρ προηγήθηκε 2-0, ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε άμεσα σε 2-2, ο Γάλλος πήρε νέο αβαντάζ (4-2), που «έσβησε» ο Τσιτσιπάς (4-4). Στο κρίσιμο σημείο ο 24χρονος Έλληνας με δύο σερί πόντους προσπέρασε με 6-5, έχοντας set point, όμως ο Μπαρέρ απάντησε με το δικό του προσπέρασμα 7-6 και χωρίς να χάσει την ευκαιρία κατέκτησε το σετ με 7-6(6).


Όταν βρέθηκε στριμωγμένος, άλλαξε τα δεδομένα
Ο Τσιτσιπάς άρχισε με love game το 2ο σετ, όμως ο Μπαρέρ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, ισοφάρισε 1-1 και προηγήθηκε 15-40: Με τη 2η ευκαιρία ο Γάλλος πέτυχε το πρώτο break στον αγώνα για το 2-1 και κρατώντας το σερβίς του πήγε στο 3-1.

Σε εκείνο το σημείο ήρθε η αντίδραση από τον Τσιτσιπά. Αρχικά με love game μείωσε σε 3-2, μετά βρέθηξε στο 0-40 και τελικά στην 9η συνολικά προσπάθεια έφθασε στο πολυπόθητο break (3-3). Aυτό άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, ο Τσιτσιπάς προσπέρασε με 4-3, με το 3o love game στο σετ έκανε το 5-4 και με νέο break κατέκτησε το σετ με 6-4.

«Καθάρισε» στο tie break
O Tσιτσιπάς κρατώντας το σερβίς του προηγήθηκε 1-0 στο 3ο σετ. Είδε τον Μπαρέρ να αρχίζει με δύο διπλά λάθη, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε, με τον Γάλλο να έχει τέσσερις πόντους στη σειρά για το 1-1.

Μεγάλη μάχη έγινε στο 4ο game, αρχικά ο Τσιτσιπάς είχε ευκαιρίες για break στο 30-40 και σε αβαντάζ, τρία αβαντάζ είχε και ο Μπαρέρ, που με άσο ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Τσιτσιπάς με love game έκανε το 3-2, ο Μπαρέρ απάντησε με το ίδιο νόμισμα (3-3). Ο 24χρονος Ελληνας παίκτης με δύο άσους και έναν winner έκανε με άνεση το 4-3, με τον Μπαρέρ με δύο σερί πόντους να κατακτά το δικό του game (4-4).

Ο Γάλλος βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία το 0-40, όμως ο Τσιτσιπάς με δύο άσους και ένα αβίαστο λάθος ισοφάρισε 40-40 και με άλλους δύο σερί πόντους έκανε το 5-4. Ο Μπαρέρ ισοφάρισε 5-5 με love game, ο Τσιτσιπάς με δύο άσους και δύο winners, προηγήθηκε με 6-5, με τον Μπαρέρ να στέλνει τον σετ στο tie break.

Εκεί ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, έφθασε στο 5-3, είδε τον Μπαρέρ να πετά με βολέ την μπάλα εκτός βασικής γραμμής για το 6-3 και αμέσως μετά έκλεισε τη διαδικασία, κατέκτησε το σετ και μαζί εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (βίντεο)

Κως: «Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"» λέει ο πατέρας της Αναστάζια - «Η κόρη μου απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε»

Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή, προβλέπει ο Κολυδάς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης