Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στον Ολυμπιακό» - Δείτε βίντεο

Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στον Ολυμπιακό» - Δείτε βίντεο

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποθέωσαν την ομάδα για τη φετινή άκρως επιτυχημένη σεζόν και τόνισαν ότι φέτος είδαμε τον καλύτερο Ολυμπιακό όλων των εποχών!

aggelopouloi_apoditiria
Δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το ευρωπαϊκό που χάθηκε για 3'' κι ένα σουτ και ένα καθολικό μπάσκετ που αναγνωρίστηκε απ' όλους τους αντιπάλους στην Ευρώπη. Ο φετινός μπασκετικός Ολυμπιακός ήταν ο καλύτερος στην ιστορία του τμήματος σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης στάθηκε στον ορισμό «ομάδα» λέγοντας πως «όλοι μαζί γράφουμε ιστορία».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια για μια καταπληκτική χρονιά, γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Νομίζω πιο σημαντικό απ' αυτό, είναι το μπάσκετ που παίξαμε φέτος. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στον Ολυμπιακό και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Νομίζω φτιάξαμε μια καταπληκτική ομάδα, που μέσα από τις δυσκολίες, φτάσαμε σχεδόν σ' όλους τους στόχους, κατακτήσαμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, αγγίξαμε το Ευρωπαϊκό αλλά νομίζω ότι το μπάσκετ που παίξαμε αναγνωρίστηκε απ' όλους τους αντιπάλους και νομίζω ότι κερδίσαμε το σεβασμό και το θαυμασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης. Αυτό είναι δικό σας επίτευγμα, είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Και εγώ να σας πω, ότι σήμερα - ίσως να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη - γράφουμε ιστορία όλοι μαζί. Για μένα, σας το είχα πει και στο Κάουνας, είστε ο ορισμός της "ομάδας", θα θέλαμε να έχουμε πάρει και την Ευρωλίγκα αλλά είμαστε χαρούμενοι μ' αυτό που ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια σ' όλους».

Η ομιλία των Προέδρων μετά την κατάκτηση του τίτλου!

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καρχαρίας κυνηγά λουόμενους στα ρηχά παραλίας στο Αλικάντε της Ισπανίας – Δείτε βίντεο

Κρατείται αλλοδαπός για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω - Δείτε βίντεο από drone


Φθινοπωρινή τριήμερη κακοκαιρία με πολλές βροχές - Καταιγίδες από αύριο και στην Αττική

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης