Έρλινγκ Χάαλαντ: Τρόλαρε τους αντιπάλους της Σίτι στην παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης

Έρλινγκ Χάαλαντ: Τρόλαρε τους αντιπάλους της Σίτι στην παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης

Ο Νορβηγός μπορεί να ήταν αόρατος στον τελικό του Champions League, αλλά πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη και στην παρέλαση έδωσε το δικό του σόου

27306170
Από την ώρα που ο Μαρτσίνιακ σφύριξε τη λήξη του τελικού της Πόλης, η μπλε πλευρά του Μάντσεστερ είχε μείνει ξάγρυπνη πανηγυρίζοντας την πρώτη κούπα Champions League που κατέκτησε η Σίτι.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με ορισμένους αθλητές (με πρώτο και καλύτερο τον Τζακ Γκρίλις), με το πάρτι να ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με την παρέλαση στους δρόμους της πόλης και τη φιέστα.

Εκεί όπου ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδειξε ότι μπορεί να μην μιλάει πολύ, αλλά δεν ξεχνάει... Ο Νορβηγός ήταν σκιά του εαυτού του στον αγώνα, ωστόσο στο πάρτι ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Κι όταν πήρε το μικρόφωνο φρόντισε να «απαντήσει» στους οπαδούς των άλλων αγγλικών ομάδων (και δη αυτών της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ) οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία θύμιζαν σ' αυτόν, στους συμπαίκτες του και στους οπαδούς της Σίτι ότι δεν είχαν κατακτήσει ποτέ την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

«Ο Χάαλαντ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά με... μετριοφροσύνη και τη βραχνιασμένη φωνή του να προδίσει τους πανηγυρισμούς που είχαν προηγηθεί.

«Έχω μόνο ένα τραγούδι να τραγουδήσω - μόνο ένα. Το ακούω αρκετά συχνά τους τελευταίους μήνες που είμαι εδώ, οπότε θέλω να το τραγουδήσω. Και οι άνθρωποι που το τραγουδούν είναι οι άνθρωποι με τους οποίους παίζουμε. Το τραγούδι πάει κάπως έτσι... Πρωταθλητές Ευρώπης... Δεν θα το τραγουδήσετε ποτέ αυτό!».



Ο Χάαλαντ γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Σίτι για μια ακόμη φορά καθώς το τρολάρισμα του στους αντιπάλους της Σίτι ήταν... πετυχημένο, ωστόσο την ίδια στιγμή αποδείχθηκε ότι δεν το έχει με το τραγούδι, ενώ επιβεβαιώθηκε και το τεράστιο ζήτημα που έχει με το... γούστο.

Κλείσιμο
Κι αυτό γιατί μετά τις σιέλ σατέν πιτζάμες με τις οποίες γιόρτασε την κατάκτηση της Premier League, εμφανίστηκε μ' ένα αντίστοιχο σύνολο, αλλά σε χρυσαφί χρώμα, ενώ η επιρροή του στα αποδυτήρια είναι έντονη και σ' αυτόν τον τομέα καθώς τον μιμήθηκε ο Γκρίλις που φόρεσε τις ίδιες, αλλά σε μαύρο χρώμα επώνυμες πιτζάμες.







«Έβαζε τα μαλλιά στο στόμα σε στιγμές αμηχανίας» - Πώς η παιδοχειρουργός αντιλήφθηκε το σύνδρομο Ραπουνζέλ στη 14χρονη

Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Θα στηρίξουμε την οικογένεια, θα αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις

Θετικά στον στρεπτόκοκκο έξι παιδιά από το περιβάλλον του 7χρονου από τη Νάουσα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης