Γιώργος Γεωργίου: Την Τετάρτη στις 10:30 η κηδεία του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου
Ο γνωστός αθλητικογράφος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα νικημένος από τον καρκίνο
UPD:
Θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, νικημένος από τον καρκίνο.
Ο Γεωργίου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σον Άγιο Σάββα, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε κάνει εγχείρηση και για την καρδιά του.
Η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.