Ο Άμπελ Φερέιρα άρπαξε κινητό δημοσιογράφου που κατέγραφε συζήτηση με τον 4ο διαιτητή! - Δείτε βίντεο

Ο Άμπελ Φερέιρα άρπαξε κινητό δημοσιογράφου που κατέγραφε συζήτηση με τον 4ο διαιτητή! - Δείτε βίντεο

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, δέχεται σκληρή κριτική μετά την απαράδκτη ενέργεια του με το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μινέιρο

Abel2345
Η Παλμέιρας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας μετά από 8 αγωνιστικές (4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 16 βαθμοί), αλλά είναι στο -5 από την κορυφή και τη Μποταφόγκο (7 νίκες, 1 ήττα και 21 βαθμοί) γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά νεύρα στους «πράσινους».

Κι ειδικά στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα στην έδρα της Ατλέτικό Μινέιρα προέβη σε μια απαράδεκτη κίνηση.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στη φυσούνα των αποδυτηρίων και παρακολουθούσε τον διάλογο που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Άντερσον Μπάρος (βασικά εξέφραζε τα έντονα παράπονα του) με τον 4ο διαιτητή Ρόνεϊ Καντίντο Άλβες και το σκηνικό αποθανάτισε με την κάμερα του ο δημοσιογράφος του Globo Πέδρο Σπινέλι.

Όταν ο Φερέιρα το αντιλήφθηκε έγινε έξαλλος, πήγε προς το μέρος του και του απέσπασε το τηλέφωνο, προσπαθώντας να δει τι ακριβώς είχε προλάβει να καταγράψει.

Ωστόσο αντιλαμβανόμενος ότι ένας άλλος δημοσιογράφος είχε επίσης καταγράψει με το τηλέφωνο του ότι είχε συμβεί, επέστρεψε τη συσκευή στον δημοσιογράφο και αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια φώναζε προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας έχει φτάσει εδώ που έφτασε, εξαιτίας σας!».

URGENTE! ABEL FERREIRA TOMA CELULAR DE REPÓRTER NO MINEIRÃO, APÓS ATLÉTICO X PALMEIRAS; CONFIRA!
Κλείσιμο


Βέβαια λίγο αργότερα έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα ζητώντας συγνώμη απ' όλους...

«Πριν πω οτιδήποτε άλλο θέλω στη συνέντευξη Τύπου θέλω να κάνω μια διευκρίνιση. Στα αποδυτήρια υπήρχε μια παρεξήγηση του αθλητικού μας διευθυντή με έναν εκ των διαιτητών και υπήρχε ένας δημοσιογράφο ςπου κατέγραφε τα πάντα κι εγώ του πήρα το κινητό. Ζητώ συγνώμη αν το παράκανα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο με πολύ έντονα συναισθήματα και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζεται να τα ξέρει ο Τύπος».

Αυτή ήταν η πρώτη του τοποθέτηση, αλλά οι αντιδράσεις από τη στιγμή που ανέβηκε το βίντεο ήταν κάτι παραπάνω από έντονες (κι από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των δημοσιογράφων) με τον Φέρέιρα να μιλά τηλεφωνικά με τον Σπινέλι ζητώντας και πάλι συγνώμη.

Και πάλι όμως το κλίμα είναι βαρύ για τον Πορτογάλο τεχνικό καθώς αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου στα 2.5 χρόνια που είναι στη Βραζιλία...

Τον περασμένο Οκτώβριο ο δημοσιογράφος Γκιγιέρμε Γκονσάλβες τον συνεχάρη για την αντίδραση της ομάδας του με την αποβολή ενός παίκτη (στον αγώνα με τη Μποταφόγκο) με τον Φερέιρα να θεωρεί ότι τον ειρωνεύεται και να του απαντά εκνευρισμένος: «Γι' αυτό εγώ είμαι προπονητής κι εσείς δημοσιογράφοι. Αν θέλετε πηγαίνετε να κάνετε μαθήματα κι ελάτε να καθίσετε στη θέση μου». Την άλλη μέρα, ως συνήθως πήρε τηλέφωνο τον δημοσιογράφο για να απολογηθεί...

Μια ερώτηση μετά από αγώνα για το πρωτάθλημα του Σάο Πάολο που αφορούσε τον νεαρό Εντρίκ προκάλεσε νέα έκρηξη...
«Ο κόσμος λέει ότι δεν γουστάρω τους δημοσιογράφους, αλλά θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις μια άλλη ερώτηση. Δεν θέλεις; Οκ, Είσαι έτοιμος λοιπόν να τα ακούσεις! Έχει συμβόλαιο με τον μάνατζερ του παίκτη; Κάθε φορά το ίδιο πράγμα...». Στην επόμενη συνέντευξη Τύπου ο ίδιος δημοσιογράφος, ρώτησε και πάλι για τον Εντρίκ με τον Άμπελ να τον αγκαλιάζει και χαμογελώντας να του λέει «δεν θα απαντήσω στην ερώτηση σου».

Το 2021 μετά από μία ισοπαλία με την Μπαΐα ο Πορτογάλος είχε πει: «Θα κλείσω τη συνέντευξη Τύπου στέλνοντας μια τεράστια αγκαλιά στον Ρενάτο Γκαούτσο. Είδα τη δική του τελευταία συνέντευξη Τύπου γιατί όντως μου αρέσει και είναι από τους καλύτερους προπονητές στη Βραζιλία. Κι όταν αποφασίσει να πει τα ονόματα των δημοσιογράφων που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ας με καλέσει για να του δώσω κι εγώ άλλα 4 ονόματα. Ας κάνουν κριτική αλλά να λένε την αλήθεια».

Ο Ρενάτο είχε κατηγορήσει τους δημοσιογράφους για έλλειψη επαγγελματισμού κι ο Αμπέλ έγινε αμέσως φίλος του...

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς βάφτηκε γαλάζια η Κρήτη - Η περιοδεία Μητσοτάκη και οι στόχοι για τη νέα κάλπη

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα του δίχρονου που βρέθηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης