EuroLeague Final Four, Σλούκας: «Αγχωμένος παρότι είναι 10ο Final Four» - «Δεν θέλω γλυκά αύριο, αλλά μαχητικότητα από όλους»

EuroLeague Final Four, Σλούκας: «Αγχωμένος παρότι είναι 10ο Final Four» - «Δεν θέλω γλυκά αύριο, αλλά μαχητικότητα από όλους»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το άγχος του στο 10ο Final Four της καριέρας του και σχολίασε πως ανήμερα της ονομαστικής του εορτής δεν θα ήθελε γλυκά από τους συμπαίκτες του, αλλά να παλέψουν για κάθε κατοχή

sloykas_st
Ο Κώστας Σλούκας είπε πως είναι αγχωμένος παρότι βρίσκεται στο 10ο Final Four της καριέρας του, ενώ τόνισε πως ανήμερα του τελικού της EuroLeague με τη Ρεάλ (21/5 - 20:00) δεν περιμένει γλυκά από τους συμπαίκτες του αλλά να παλέψουν για κάθε κατοχή.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ

«Μιλάμε για έναν τελικό, αυτήν τη μέρα που θέλαμε από τον Αύγουστο. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και μακρύς και τώρα μιλάμε για τα τελευταία 40 λεπτά για το τρόπαιο. Αυτό είναι κάτι εκπληκτικό και θα παλέψουμε κάθε κατοχή για να είμαστε οι νικητές».

Για το τι δώρο να περιμένει από τους συμπαίκτες του: «Τι δώρο να περιμένω; Γλυκά; Προφανώς περιμένω μαχητικότητα από τον καθένα, να κάνουμε σαν ομάδα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, να παλέψει σε κάθε φάση και να πάρουμε τον τίτλο».

Για το αν είναι αγχωμένος στον 8ο τελικό του: «Αγχώνεται ναι, παρά το 10ο Final Four η ανυπομονησία είναι ίδια σα να είναι το πρώτο. Αυτό που μπορείς να κάνεις δεν είναι ιδιαίτερο, κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη χρονιά. Έχεις δουλέψει τόσους μήνες, οπότε πρέπει να κάνεις βασικά πράγματα. Κυρίως να εστιάσεις στο πνευματικό κομμάτι και να εμφανιστείς αντάξιος των προσδοκιών».

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τα τοτέμ του Ολυμπιακού: «Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους που κάνουν συγκρίσεις. Εγώ δεν κοιτάω αυτά, κοιτάω πως όταν μίλησα με τους προέδρους είχαμε στο μυαλό μας ο Ολυμπιακός να παίζει για τίτλους, να διεκδικεί την EuroLeague. Πέραν από τα προσωπικά και τους τίτλους, εμένα δε με επηρεάζει καθόλου».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης