ΑΕΚ- Λιβάι Γκαρσία: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, θέλουμε ακόμα μια κούπα»

ΑΕΚ- Λιβάι Γκαρσία: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, θέλουμε ακόμα μια κούπα»

 Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έθεσε ως στόχο το νταμπλ για την ΑΕΚ 

5887944
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της κούπας του πρωταθλήματος με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία μιλά στο newsday.co.tt για τη φετινή σεζόν της Ένωσης, το μεταγραφικό ενδιαφέρον άλλων ομάδων και εκφράζει την «κάψα» του και για το κύπελλο!

Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο τόνισε αρχικά ότι: «Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε μια κούπα στα χέρια μας και ελπίζουμε να κατακτήσουμε άλλη μία».

Ο εκ των πρωταγωνιστών των «Κιτρινόμαυρων» σημείωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε αλλά «πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω».

Όσο για το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ο 25χρονος φορ που δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμα χρόνο με την «Ένωση» έδειξε ότι παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος. «Προσπαθώ πολύ να μην το έχω στο μυαλό μου, αλλά όσο και να προσπαθείς να το μπλοκάρεις, όταν ακούς ότι τέτοιες ομάδες ενδιαφέρονται για σένα, λες ‘τι;’. Αλλά πρέπει να τα αφήσεις εκτός και να συνεχίσεις να είναι συγκεντρωμένος στον στόχο που έχεις μπροστά σου. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον και πώς θα πάνε τα πράγματα». Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στήριξη στο πρόσωπό του υπογραμμίζοντας πως: «Δεν ήξερα ότι τόσοι άνθρωποι μας ακολουθούν και αρχίζουν να μαθαίνουν για μένα. Εκτιμώ την αγάπη τους και ήταν μεγάλη χαρά να βλέπω τη στήριξή τους και μου δίνει κίνητρο να προσπαθώ περισσότερο».

Για την οικογένειά του σημείωσε: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια με πολλά αδέλφια και έχουν παίξει ρόλο στην καριέρα μου. Το να έχω τη δική μου οικογένεια, που δίνει κίνητρο. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να επιστρέφω σπίτι με άγχος και στρες, αλλά μου παίρνουν τον πόνο μακριά και με βοηθούν να επανέλθω πιο γρήγορα και να συνεχίσω».

«Το πόσο δουλεύεις φαίνεται από αυτά που βγαίνουν στο γήπεδο. Ειλικρινά δούλεψα πάρα πολύ φέτος, από την προετοιμασία μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά», ήταν τα λόγια του για όσα διδάχθηκε φέτος από τους προπονητές, τους συμπαίκτες του και τη δική του σκληρή δουλειά.

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Οδηγός για τις εκλογές: Πού ψηφίζω, μέχρι πόσους σταυρούς βάζω – Τι ισχύει για ετεροδημότες, εκλογικές άδειες

28χρονος απατεώνας πήρε €83.000 από 35χρονη σε 17 ημέρες - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης