Stoiximan Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1: Αγγαρεία τέλος και καλό καλοκαίρι!

Το ματς της Τρίπολης έγινε για να γίνει -Οι παίκτες Αστέρα και Ατρομήτου έκαναν... υπομονή 97 λεπτά, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και ανανεώσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν -Κωστέας και Κοέν τα γκολ

Αστέρας και Ατρόμητος δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν είχαν στο μυαλό τους τις επερχόμενες διακοπές και το τελικό 1-1 άφησε τους πάντες ικανοποιημένους...

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Γιάννης Δουβίκας παρέταξε τον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τσιφτσής ήταν στο τέρμα και οι Τασουλής, Καστάνιο, Ατιένθα, Ρούμπεν Γκαρθία μπροστά του στην άμυνα. Προύντζος και Αλάγκμπε ήταν το δίδυμο στον άξονα με τους Ζουγλή, Μπερτόγλιο και Μπαρτόλο είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κωστέα.

Από την πλευρά του ο Κρις Κόουλμαν κατέβασε τον Ατρόμητο σε σύστημα 4-3-3. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κεσχρίντα, Μαυρομμάτη, Χατζηισαΐα και Ντε Μποκ μπροστά του. Εξάρι ήταν ο Έρλινγκμαρκ με εσωτερικούς μέσους τον Φριντζόνσον και τον Κουέν. Τζοβάρας, ΤΖαβίδας και Κλωναδρίδης ήταν η τριπλέτα της γραμμής κρούσης.

Ο Ατρόμητος τις φάσεις, ο Κωστέας το γκολ
Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά, όμως γρήγορο ο Ατρόμητος πήρε γρήγορο τον έλεγχο του ματς, κυκλοφορούσε την μπάλα και σπατάλησε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Τζαβίδας στο 15' έπιασε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να φεύγει παράλληλα και στο 18' δοκίμασε το πόδι του από το ημικύκλιο χωρίς να βρει σκορ.


Ο... ορεξάτος Κλωναρίδης ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των Περιστεριωτών. Στο 27' ο έμπειρος επιθετικός σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και 32' έπειτα από ατομική ενέργεια γύρισε την μπάλα, ο Τζαβίδας βγήκε στην πλάτη του Ατιένθα, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Αλάγκμπε δεν κατάφερε να διώξει και ο Φριντζόνσον σούταρε άουτ. Στο 39' ο Κλωναρίδης έκανε ακόμα ένα φαρμακερό γύρισμα, ο Τζαβίδας έκανε την προβολή αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Οι Αρκάδες κατάφεραν εν τέλει να προηγηθούν στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 43' ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντε Μποκ έχασε τον Κωστέα και ο νεαρός φορ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο 20χρονος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ σε ανδρικό επίπεδο, στην 12η συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα των κιτρινομπλέ και την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός και το πανηγύρισε έξαλλα.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ

Απάντηση του Κουέν και... ροντέο
Ο Ατρόμητος ήταν... σπάταλος στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά, ευνοήθηκε από τις κόντρες και κράτησε την μπάλα στην κατοχή, έστρωσε στον Κουέν, ο οποίος με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Τσιφτσή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο VAR Πολυχρόνης κάλεσε τον Ζαμπαλά για «on-field review» και ο διαιτητής έκρινε πως ο εκτεθειμένος Μαυρομμάτης δεν επηρέασε τη φάση.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ

Μετά την ισοφάριση των Περιστεριωτών το ματς... άνοιξε και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις φάσεις τους. Στο 65' ύστερα από εξαιρετική ανάπτυξη ο Αλάγκμπε πάτησε περιοχή αλλά έχασε την ισορροπία του και στο 67' ο Γιαννιώτης νίκησε σε τετ α τετ τον Μπερτόγλιο. Στο 68' οι Περιστεριώτες έβγαλαν την αντεπίθεση με φανταστική κούρσα του Κουέν, η μπάλα έφτασε στον Ρομπάιγ, ο οποίος ανενόχλητος δεν κατάφερε να σημαδέψει την κενή εστία.


Στο 75' ο Τσιφτσής απέκρουσε με το σώμα το σουτ του Κωτσόπουλου μέσα από την περιοχή και στο 79' ο γκιμπού Καμαρά κουβάλησε την μπάλα στην αντεπίθεση, σούταρε, έβγαλε με δυσκολία ο Τσιφτσής, ο Ρομπάιγ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Το ματς είχε καλό ρυθμό, όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το γκολ και να κλείσει τη σεζόν με νίκη.

Ειδήσεις σήμερα

ΥΠΕΞ για Μπελέρη: Σκανδαλώδης η απόφαση - Εκτός ευρωπαϊκού δρόμου η Αλβανία

Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με μπουνιές, τον έριξαν στην τζαμαρία και τον εγκατέλειψαν - Έτσι σκότωσαν τον 52χρονο

Άρτα: «Λύγισε» ο πατέρας της μικρής Λυδίας στην κηδεία της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr