Σάσα Ομπράντοβιτς για το Ολυμπιακός-Μονακό: «50-50 η πρόκριση, παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ»

Σάσα Ομπράντοβιτς για το Ολυμπιακός-Μονακό: «50-50 η πρόκριση, παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ»

Ο προπονητής της Μονακό αποθέωσε το μπάσκετ του Ολυμπιακού αλλά σημείωσε ότι η ομάδα του έχει μεγαλύτερο ταλέντο

5715940
Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό του Final Four την Μονακό με φόντο την παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης ύστερα από έξι χρόνια.

Ο τεχνικός των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς μιλώντας στην «Mozzart Sport» αναφέρθηκε στο παιχνίδι που θα κρίνει το ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού της 21ης Μαΐου στο Κάουνας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πάντα θα κριθούν σ' ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά το ατομικό επίπεδο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και γι' αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον».



Κλείσιμο
​Και συνέχισε: «Θα δούμε εάν η προσπάθεια που κάνουμε μπορεί να ανταμειφθεί με έναν τίτλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» ενώ στάθηκε και στον Μάικ Τζέιμς: «Οι σπουδαίοι παίκτες κάνουν σπουδαίους τους προπονητές. Νομίζω ότι έχω πει αρκετά πάνω σε αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν τα περισσότερα. Μου ζητούν συχνά να ξεχωρίσω κάποιον και να σχολιάσω, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει. Ο Λόιντ, έδειξε στο γήπεδο τι νοοτροπία έχει. Θέλει να κερδίζει και να παίζει παρά ο γεγονός ότι πονούσε καθώς δεν είχε προπονηθεί λόγω τραυματισμού. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα. Εϊμαι περήφανος για εκείνον όπως και για όλους τους παίκτες».

Όσο για το πώς προκρίθηκε η ομάδα του στο Final Four; «Δεν ξέρω πώς το κάναμε, αλλά ξέρω ότι το κάναμε» απάντησε χαριτολογώντας».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιμάρμαρο: Θρήνος για τον 30χρονο ειδικό φρουρό που σκοτώθηκε στο τροχαίο - O Ηλίας γύριζε από τη δουλειά του

Εκλογές 2023: Η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για το πώς θα ψηφίσουμε στις 21ης Μαΐου

Γερμανία: Τούρκοι τα θύματα στο εργοστάσιο της Mercedes - Τους πυροβόλησε υποστηρικτής του PKK
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης