Stoiximan Super League: Ο Διαμαντόπουλος διαιτητής στον «τελικό» Ιωνικού - Λαμίας

Stoiximan Super League: Ο Διαμαντόπουλος διαιτητής στον «τελικό» Ιωνικού - Λαμίας

O Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει το παιχνίδι του Σαββάτου από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στη Super League 2

4534587
Με διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο θα διεξαχθεί το καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή στη Stoiximan Super League ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (20:00) στη Νεάπολη. Με νίκη παραμένει στην κατηγορία ο Ιωνικός και η Λαμία θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην Super League 2 ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει νίκη ή ισοπαλία για να ... ρίξει τον αντίπαλό της. 

Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Κατοίκος (Αθηνών), ενώ στο VAR θα είναι ο διεθνής Παπαπέτρου (Αθηνών).

Οι διαιτητές των άλλων αγώνων (20:00): 

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Ζαμπάλας (Ηπείρου), βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ανδριανός (Αχαϊας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσούκας (Αιτ/νίας), βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Νίκζας (Λάρισας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), VAR: Καραντώνης (Ημαθίας), AVAR: Σινιοράκης (Χανίων)
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Τζιουβάρας (Κοζάνης)




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Στο ντιμπέιτ ακούστηκε η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και ένας προοδευτικός αχταρμάς

Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποιοι οι δικαιούχοι, δείτε παραδείγματα

Τουρκικές εκλογές: Μετά τις φήμες για ροζ βίντεο αποσύρεται ο Ιντζέ - Παίρνει πόντους ο Κιλιτσντάρογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης