Ολυμπιακός: Στην λίστα των «ερυθρολεύκων» για τον πάγκο τους και ο Ραλφ Χάσενχουτλ

Ολυμπιακός: Στην λίστα των «ερυθρολεύκων» για τον πάγκο τους και ο Ραλφ Χάσενχουτλ

Ο Ραλφ Χάσενχουτλ είναι ένας από τους προπονητές που βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού και είναι πιθανό όσο περνούν οι μέρες να απασχολήσει περισσότερο τους «ερυθρόλευκους»

hasenhult
Ο Ραλφ Χάσενχουτλ παραμένει χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο του 2022 που χώρισαν οι δρόμοι του με την Σαουθάμπτον και αποτελεί έναν από τους προπονητές που βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού.

Ο 55χρονος Αυστριακός έκανε αρκετά καλό έργο στην Σαουθάμπτον την τετραετία που πέρασε εκεί ενώ πιο πριν είχε κάτσει δύο χρόνια στον πάγκο της Λειψίας έχοντας επίσης αρκετά καλά αποτελέσματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περάσει την περίπτωσή του από ένα πρώτο τσεκάρισμα και τον έχουν διατηρήσει στην λίστα με τους «εκλεκτούς» για να αναλάβουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συζήτηση μαζί του.

Δεν είναι απίθανο όσο περνούν οι μέρες η επιλογή αυτή να ανέβει θέσεις στην ιεραρχία και να προχωρήσει κι άλλο η περίπτωσή του.

Κλείσιμο
Το βιογραφικό του

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στην Ούντερχάκινγκ για μία διετία (2005-2007), πριν αναλάβει προσωρινά ως πρώτος για λίγες μέρες και μετά μονιμοποιηθεί. Παρέμεινε ως πρώτος προπονητής στην γερμανική ομάδα για δυόμιση χρόνια (2007- Φλεβ. 2010). Έπειτα πέρασε σχεδόν έναν χρόνο ως ανενεργός και τελικά ανέλαβε την Άαλεν τον Γενάρη του 2011, όπου έμεινε 2,5 έτη. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ίνγκολσταντ την τριετία 2013-2016, με την οποία κατέκτησε κι ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας το 2015.

Από κει κι έπειτα ακολούθησαν οι δύο καλύτερες δουλειές της καριέρας του σε Λειψία (2016-2018) και Σαουθάμπτον (2018-2022).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης