Απόλλων Σμύρνης: Στην Βαρκελώνη για τη νίκη και τον ευρωπαϊκό τίτλο

Απόλλων Σμύρνης: Στην Βαρκελώνη για τη νίκη και τον ευρωπαϊκό τίτλο

Στις 19:00 ο Απόλλωνας Σμύρνης πάει να υπερασπιστεί το υπέρ του 12-11 κόντρα στην Τεράσα, παρουσία και 70 φιλάθλων του

apollon_polo
Ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοδοξεί να γράψει ιστορία σήμερα στο πόλο και να γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα στους άνδρες με ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στις 19:00 αντιμετωπίζει στην Βαρκελώνη την Τεράσα, με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 12-11 στον πρώτο τελικό του Challenger Cup και να κατακτήσει τον τίτλο.

Βέβαια, η ομάδα του Ν. Δεληγιάννη δεν πάει να κάνει διαχείριση του σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να κερδίσει το ματς ώστε να αποφύγει το… άγχος ως το φινάλε. Στις κερκίδες θα έχει και 70 φιλάθλους της μάλιστα που ταξίδεψαν στην Ισπανία για να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στους άνδρες, όπως ήδη έχουν πετύχει στο παρελθόν ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη.

Η αποστολή του Απόλλωνα, που χθες το βράδυ έκανε την τελευταία της προπόνηση στην πισίνα του Club Natacio Terrassa, αποτελείται από τους εξής:
Κλείσιμο
Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός, Ιάσων Τουρκομένης.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης