Stoiximan Super League 1 Playouts, Λαμία-Ατρόμητος 1-0: Λυτρωτής Βέργος - Δείτε το γκολ

Stoiximan Super League 1 Playouts, Λαμία-Ατρόμητος 1-0: Λυτρωτής Βέργος - Δείτε το γκολ

Ο Νίκος Βέργος σκόραρε και οδήγησε την Λαμία σε μια τεράστια νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου, δίνοντας μεγάλη ώθηση στη μάχη της σωτηρίας

Vergos
Με το γκολ του Νίκου Βέργου (54') η Λαμία πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αφήνοντας πίσω της του Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs3hpxwwgiap)


Έτσι έπαιξαν
Η Λαμία παρατάχθηκε με τον Κοσέλεφ κάτω από τα δοκάρια, τους Σιμόν, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο και Αμπάντα στην τετράδα της άμυνας ενώ οι Σλίβκα και Τζανδάρης ήταν στα χαφ. Ο Μαρτίνεθ με τον Νούνιες βρέθηκαν στα δύο άκρα, με τον Μεδίνα να βρίσκεται μαζί με τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στην έστια, τους Κεσχρίντα, Χατζησαϊα, Μαυρομμάτη και Ντε Μποκ στην άμυνα αλλά και τους Έρλινγκμαρκ, Κουέν και Αγκιμπού στη μεσαία γραμμή. Ο Κωτσόπουλος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης με τους Ρομπάιγ και Κλωναρίδη ήταν στα δύο άκρα.

Όλα στο... μηδέν στο πρώτο ημίχρονο
Κλείσιμο
Αν και οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στην αρχή του αγώνα και έδειξαν διαθέσεις για να βρουν το γκολ, η συνέχεια δεν κύλησε ανάλογα στο θέμα των φάσεων. Ο Ατρόμητος έλεγχε καλύτερα το ματς όμως η πρώτη τελική ήρθε από τη Λαμία στο 7ο λεπτό.

Ο Σλίβκα κουβάλησε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή αλλά το πλασέ του κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 13ο λεπτό ήταν η σειρά του Μεδίνα να απειλήσει τον Γιαννιώτη αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Έλληνα πορτιέρε. Οι Περιστεριώτες από την άλλη έφτασαν με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία αλλά χωρίς να απειλήσουν.

Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 20ο λεπτό για τη Λαμία. Ο Μεδίνα πήρε την μπάλα, την έφερε στο δεξί και έκανε το σουτ, βλέποντας την κατάληξη να είναι λίγο δίπλα από την κάθετη δοκό του Γιαννιώτη.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες περιορίστηκαν στα λάθη που έκαναν στην τελική πάσα, δίχως να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία και ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο στο 0-0.

Ανεβασμένη η Λαμία και γκολ... ανάσα από τον Βέργο!
Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα δευτερόλεπτα, ο Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Χατζησαϊα στον Μαρτίνεθ. Μετά από εξέταση του VAR, ο Έλληνας διαιτητής πήγε στο μόνιτορ όπου είδε τη φάση και πήρε πίσω την απόφαση του.

Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα στο 54'. Ο Αμπάντα έκανε εξαιρετική σέντρα, ο Βέργος πετάχτηκε μέσα στην περιοχή και με προβολή έκανε το 1-0 για τη Λαμία. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν ένα άστοχο του Κωτσόπουλου στο 58', μέχρι ο Μαρτίνεθ να πιάσει ένα εξαιρετικό σουτ λίγα δευτερόλεπτα μετά και να δει τον Γιαννιώτη να αποκρούει με δυσκολία.

Στο 60' ο Μεδίνα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ πέρασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά μέχρι να μπούμε στο 88ο λεπτό, όταν ο Τσούκαλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη, θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά ο Έλληνας πορτιέρε απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (90΄+ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (87΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μεντίνα (87΄ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ (76΄ Στάνκο), Βέργος (75΄ Τσούκαλος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας (69΄ Τζοβάρας), Μαυρομμάτης, Κουέν (68΄ Οικονομίδης), Καμαρά (46΄ Γκονζάλες), Ερλινγκμαρκ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (78΄ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73΄ Κιάρτανσον)

Ειδήσεις σήμερα:

Παρούσα στην εκλογική μάχη και αποφασισμένη η Ελένη Χρονοπούλου


Στις 11 η προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου - «Ράλι» περιοδειών ξεκινά ο Μητσοτάκης


Μυτιλήνη: «Έπινε και έπαιρνε φάρμακα η γυναίκα που περιέλουσε τον άνδρα της με βενζίνη», λέει ο δικηγόρος της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης