Ο Μεξικανός τερματοφύλακας είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα εάν δεν ανανεώσει με τη Σαλερνιτάνα
Μεταγραφικό σενάριο που κυκλοφορεί στο Μεξικό εμπλέκει την ΑΕΚ με τον Γκιγιέρμο Οτσόα!
Σύμφωνα με όσα γράφει το «El Futbolero», ο παγκοσμίας φήμης Μεξικανός κίπερ, μεταξύ των ρέκορντμαν που έχουν αγωνιστεί σε πέντε παγκόσμια κύπελλα, δέχθηκε πρόταση από ελληνικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι και ενδέχεται να σκεφτεί ξανά την προοπτική της χώρας μας αν δεν ανανεώσει στη Σαλερνιτάνα.
Το εν λόγω Μέσο, λοιπόν, αναφέρει την Ένωση ως τον επικρατέστερο προορισμό, τονίζοντας την παρουσία τόσο του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος έχει επιπλέον γνώση της κλάσης του από τη θητεία του στο μεξικανικό πρωτάθλημα, καθώς και τον συμπατριώτη του, Ορμπελίν Πινέδα με τον οποίοι βρέθηκαν στα γήπεδα του Κατάρ τον περασμένο Νοέμβριο για το Μουντιάλ.
Σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον ιταλικό σύλλογο, οι πιθανότερες επιλογές του 37χρονου Οτσόα βάσει του δημοσιεύματος θα είναι η Ελλάδα και η Ισπανία.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.