Μπάγερν Μονάχου: Τελειώνει από CEO ο Καν, υποψήφιος ο Λαμ

Μπάγερν Μονάχου: Τελειώνει από CEO ο Καν, υποψήφιος ο Λαμ

Πολύ κοντά στην αποπομπή του από CEO της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Όλιβερ Καν και η διοίκηση εξετάζει ήδη τις επιλογές για την αναπλήρωσή του κενού του. Στα υπόψιν μέχρι και ο Ούλι Χένες, πρώτος-αλλά δύσκολος-στόχος ο Φίλιπ Λαμ

kahn
Η γενικότερη ατμόσφαιρα το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Μπάγερν Μονάχου μαρτυρά κρίση. Από την ξαφνική αλλαγή προπονητή με τον Τόμας Τούχελ να διαδέχεται τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ως τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας και το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του Σαντιό Μανέ με το χτύπημα στον Λερόι Σανέ, οι Βαυαροί βρίσκονται στην επικαιρότητα για κάθε άλλο παρά τα θετικά τους αποτελέσματα και ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League αποτέλεσε όπως όλα δείχνουν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και που θα σημάνει ριζικές αλλαγές στον σύλλογο.

Η πρώτη από αυτές φέρεται να αφορά τον Όλιβερ Καν. Όπως αναφέρει ο παλαίμαχος Νορβηγός διεθνής και νυν δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sports, Γιαν Άγκε Φιέρτοφτ, η διοίκηση της Μπάγερν έχει αρχίσει τη διαδικασία αποπομπής του 53χρονου από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή και είναι θέμα ωρών μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα η εν λόγω εξέλιξη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Καν φέρεται να μην κέρδισε ποτέ τον σεβασμό των υπαλλήλων του και πλέον, με τον αρνητισμό και τους «τριγμούς» στο εσωτερικό της ομάδας να είναι ισχυροί, δεν έχει την απαραίτητη στήριξη από τα υπόλοιπα στελέχη για να πάρει περαιτέρω πίστωση χρόνου, από τη στιγμή που η διοίκηση φαίνεται αποφασισμένη για αλλαγές.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να τίθεται θέμα Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ο οποίος επίσης βρίσκεται σε επιτελικό πόστο του αγωνιστικού τμήματος κι όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει τη θέση του μέχρι νεωτέρας.

Πλέον, η Μπάγερν ψάχνει τον διάδοχο του Καν και οι λύσεις ποικίλλουν. Χρέη CEO ως υπηρεσιακός αναμένεται να αναλάβει ο ενεργός πρόεδρος του κλαμπ, Χέρμπερτ Χάινερ, ενώ υπάρχει το σενάριο επιστροφής του Ούλι Χένες σε εκτελεστικό ρόλο (μετά την πρόσληψη Καν διατελεί ως επίτιμος πρόεδρος).

Η ιδανικότερη επιλογή στο μοτίβο των εμβληματικών πρώην παικτών της Μπάγερν ακούει στο όνομα Φίλιπ Λαμ, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που ο παλαίμαχος αρχηγός της εθνικής Γερμανίας έχει αναλάβει διευθυντική θέση στην οργανωτική επιτροπή του Euro 2024.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης