Champions League, Μπενφίκα-Ίντερ 0-2: Οι «νερατζούρι» αγκαλιά με την πρόκριση - Δείτε τα γκολ

Champions League, Μπενφίκα-Ίντερ 0-2: Οι «νερατζούρι» αγκαλιά με την πρόκριση - Δείτε τα γκολ

Η 'Ιντερ έσπασε το αήττητο της Μπενφίκα στο φετινό Champions League και με τα γκολ των Μπαρέλα (51'), Λουκάκου (82' πεν.) είναι πλέον το φαβορί για να προκριθεί στα ημιτελικά

inter-panigyriki
Μπορεί η Ίντερ της Serie A να μην τρομάζει, όμως στα αστέρια του Champions League, σε βραδιές που κρίνονται από στιγμές, τα πάντα είναι πιθανά! Οι Νερατζούρι χάρη στα τέρματα του Μπαρέλα και του Λουκάκου στο δεύτερο ημίχρονο «πάγωσαν» το «Ντα Λουζ» και την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου (2-0) και θα ταξιδέψουν σπίτι έχοντας το πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cru8w6qjow8h)


Τον σχεδόν ανιαρό ρυθμό των αρχικών 15 λεπτών, «έσπασε» η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους. Στο 16', ο Γκριμάλδο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ντιμάρκο, αντί να απομακρύνει, άθελά του έστρωσε στον Ράφα Σίλβα αλλά το μονοκόμματο σουτ του Πορτογάλου σταμάτησε ο Ονάνα. Για μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου το tempo του ματς ήταν χαμηλό, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυκλοφορούν την μπάλα αλλά να δυσκολεύονται να γίνουν απειλητικοί, αφού οι Νερατζούρι έκλειναν αποτελεσματικά τους χώρους. Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά πήραν μέτρα αλλά πέρα από το καλό μακρινό σουτ του Ατσέρμπι στο 25' δεν κατάφεραν να «ενοχλήσουν» τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Κλείσιμο
Τα πάντα άλλαξαν ωστόσο, όταν με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος η Ίντερ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μπαστόνι προωθήθηκε από τα αριστερά, με σέντρα «διαβήτη» βρήκε τον Μπαρέλα και εκείνος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Έλληνα κίπερ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cru79z6729ah)


Η Μπενφίκα επιχείρησε να αντιδράσει και ανέβασε τον ρυθμό της, αλλά στο 56' μετά το παράλληλο γύρισμα του Ζοάο Μάριο οι Γκριμάλδο, Ράφα Σίλβα, Άουρσνες και Ράμος δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Η Ίντερ βρήκε χώρους και δέκα λεπτά αργότερα, ο Βλαχοδήμος ήταν εκεί για να σταματήσει την προσπάθεια του Μικιταριάν από πλεονεκτική θέση. Η ομάδα του Σμιντ δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία των Ιταλών, ενώ εκείνοι διαχειρίζονταν ιδανικά το ματς.

Στο 78', σε φάση καρμπόν με το γκολ του Μπαρέλα ο Βλαχοδήμος απέκρουσε με υπερπροσπάθεια τη σκαστή κεφαλιά του Ντάμφρις αλλά στιγμές αργότερα, ο Ολλανδός κέρδισε το πέναλτι μετά από χέρι του Ζοάο Μάριο σε σέντρα που επιχείρησε. Ο Λουκάκου στο 82' νίκησε τον Έλληνα κίπερ από την άσπρη βούλα, θέτοντας γερά θεμέλια πρόκρισης για την Ίντερ και το 90+4' ο Ονάνα σταμάτησε σε τετ α τετ τον Γκονσάλο Ράμος διατηρώντας το πολύτιμο μηδέν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cru80r29z7op)




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γιώργος Μπόμπολας σε ηλικία 94 ετών

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο: Φελλός είσαι, όχι ήρωας (βίντεο)

Δικαστικό θρίλερ: Η καθηγήτρια γνώρισε τον βιαστή της στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης