Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον ποδοσφαιριστή που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον ποδοσφαιριστή που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή - Τέθηκε εκτός ομάδας από την ΠΑΕ Βόλος μαζί με τον Εσκοβάλ - Το χρονικό της υπόθεσης

Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον ποδοσφαιριστή που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης...
kleyman_ektos_arthro
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του τερματοφύλακα της ΠΑΕ Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο για βιασμό της σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Μία νέα καταγγελία βιασμού ανήλικης σε  μπαρ του Κολωνακίου, στο οποίο κοπέλα προ ημερών δήλωσε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά αφού προηγουμένως έριξαν  μέσα στο ποτό της ναρκωτική ουσία, έρχεται στο φως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ξημερώματα Τρίτης 11 Απριλίου κι ώρα 02.00, ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Βόλος, Μπόρις Κλέιμαν, βρέθηκε σε γνωστό μπαρ επί της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι για να διασκεδάσει με την παρέα του.

Εκεί, σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, γνώρισε μια ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα στα πλαίσια σχολικής εκδρομής. Η Βελγίδα μαθήτρια ήταν στο μπαρ μαζί με άλλους συμμαθητές της για να διασκεδάσουν όταν ο 33χρονος προσπάθησε να την προσεγγίσει, φλερτάροντας την.

Όταν διαπίστωσε ότι η ανήλικη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Στην αρχή έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν εκείνη έδειξε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί του, ο Ισραηλινός με την δύναμη του, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι συμμαθητές της που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία. Ο Ισραηλινός ουκρανικής καταγωγής προσήχθη έπειτα από λίγο στο Τ.Α Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε. 

Εκτός ομάδας

Εν τω μεταξύ, εκτός ομάδας τέθηκε ο τερματοφύλακας και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ με ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Η ανακοίνωση:


Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.

Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους.


Δείτε βίντεο: Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον ποδοσφαιριστή που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι
Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον ποδοσφαιριστή που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης...



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γιώργος Μπόμπολας σε ηλικία 94 ετών

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο: Φελλός είσαι, όχι ήρωας (βίντεο)

Δικαστικό θρίλερ: Η καθηγήτρια γνώρισε τον βιαστή της στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης