Τελικός Κυπέλλου: Οι αρχές της Κύπρου περιμένουν το επίσημο αίτημα για τη διεξαγωγή του αγώνα
Η ΕΠΟ μπορεί να ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στην Λευκωσία, ωστόσο οι κυπριακές αρχές δεν έχουν λάβει και επίσημα το σχετικό αίτημα
Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα καθώς η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) έχει ήδη παραλάβει επιστολή από την ΕΠΟ με το αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο.
Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ, αναφέρεται πως η Ομοσπονδία απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.
Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.