Παναθηναϊκός: Ξεκινούν την Πέμπτη (6/4) οι πρόδρομες εργασίες για το γήπεδο στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν την Πέμπτη (6/4) οι πρόδρομες εργασίες για το γήπεδο στον Βοτανικό

Το πρώτο στάδιο της κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό αρχίζει την Πέμπτη (6/4) για τον Παναθηναϊκό και είναι το πρώτο από τα βήματα που θα τον φέρουν βάσει προγράμματος στο νέο του σπίτι ως το 2026.

Votanikos
Την Πέμπτη (6/4) θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, παρουσία μεταξύ άλλων του Κώστα Μπακογιάννη, του Γιάννη Αλαφούζου και του Τάκη Μαλακατέ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Δήμο Αθηναίων, στις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Πρόκειται για τις εργασίες που αφορούν τον καθαρισμό του χώρου έτσι ώστε αφότου πέσουν οι υπογραφές των συμβάσεων με το ανάδοχο σχήμα να προχωρήσει το βασικό σκέλος του έργου.

Στον χώρο του εργοταξίου αναμένεται να βρεθούν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, από κοινού με τους Υπουργούς, Γιώργο Γεραπετρίτη (Υπουργός Επικρατείας), Θόδωρο Σκυλακάκη (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Άδωνι Γεωργιάδη (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη, οι οποίοι και θα ενημερωθούν για τις εργασίες από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

Μετά το πέρας της επιθεώρησης στο εργοτάξιο θα ακολουθήσουν δηλώσεις απ' την πλευρά του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος θα αναλύσει όλα τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του συνόλου του πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης», της μεγαλύτερης παρέμβασης στη μεταπολεμική Αθήνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικό site αποκαλύπτει τι είπε η Τρεπόβα για την προτομή «βόμβα» - «Νόμιζα πως έκανα δοκιμαστικό»

Θρήνος στην Αμφιλοχία: Νεκρή 17χρονη, κατέρρευσε μπροστά στον πατέρα της

Η τρίτη διαθήκη του Άκη: Aπειλεί για αποκαλύψεις με επιστολές και ηχητικά που έχει καταθέσει σε δικηγόρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης