Τσέλσι: Απολύθηκε ο Πότερ μετά την ήττα από την Άστον Βίλα

Τσέλσι: Απολύθηκε ο Πότερ μετά την ήττα από την Άστον Βίλα

Μόλις έξι μήνες άντεξε στον πάγκο της Τσέλσι ο Γκρέιαμ Πότερ, μιας και απολύθηκε από τους Λονδρέζους μετά τις διαδοχικές γκέλες στην Premier League

27008281
Στο πρόσωπό του οι Μπλε είδαν τον άνθρωπο που μπορεί να φέρει ξανά την Τσέλσι στην κορυφή της Premier League. Οι Λονδρέζοι χρειάστηκε να δαπανήσουν περίπου 20 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσουν από τη Μπράιτον, ενώ τον Γενάρη τον στήριξαν αρκετά με σούπερ μεταγραφές.

Ωστόσο, η Τσέλσι δεν μπήκε ποτέ στο μονοπάτι των επιτυχιών εντός Νησιού και οι διαδοχικές γκέλες την έφεραν στο -12 από την τετράδα. Η διοίκηση δεν ... τήρησε την υπόσχεσή της κι έπειτα από έξι μήνες ο Γκρέιαμ Πότερ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι. Μπορεί οι Λονδρέζοι να είναι στα προημιτελικά του Champions League, ωστόσο εντός συνόρων η 11η θέση έφερε και το... διαζύγιο.



Κλείσιμο
Ο Πότερ άφησε τον πάγκο της ομάδας με 12 νίκες, 11 ήττες και 8 ισοπαλίες. Προσωρινός αντικαταστάτης θα είναι ο βοηθός του, Μπρούνο Σαλτόρ.

«Ο Γκρέιαμ συμφώνησε να συνεργαστεί με το σύλλογο για να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Τσέλσι, προσθέτοντας ότι: «Ο Μπρούνο Σάλτορ θα αναλάβει την ομάδα ως προσωρινός προπονητής».

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάλοπ Marc: Μετά την αναγγελία των εκλογών, η ΝΔ «μάζεψε» τη μισή πτώση, «τσίμπησε» κι ο ΣΥΡΙΖΑ

Αττική: Ξυλοκόπησαν 15χρονο μαθητή μέσα σε ιδιωτικό σχολείο - Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι

Ορεστιάδα: Στρατιωτικός βίασε 14χρονο και εκείνος τον γρονθοκόπησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης