ΑΕΚ: Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη ο Λιβάι Γκαρσία, αγωνία για Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί
Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε σήμερα ατομικό, ωστόσο από αύριο θα ξεκινήσει να προπονείται κανονικά και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ- Αύριο η κρίσιμη μέρα για Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί
Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να μην προπονήθηκε σήμερα, όμως από την Πέμπτη (30/03) αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα των ομαδικών προπονήσεων της ΑΕΚ και, αν όλα πάνε καλά, θα είναι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (02/04-19:30).
Οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Αρόλντ Μουκουντί από την άλλη δεν προπονήθηκαν επίσης ακολουθώντας αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στην συνέχεια κάνοντας αποφόρτιση.
Για τον Σέρβο χαφ θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ λογικά θα προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη. Όσο για τον Τομ Φαν Βέερτ, και εκείνος βρίσκεται σε φάση επανένταξης μετά το διάστρεμμα που υπέστη.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.