Ισπανία: Ποδοσφαιριστές της εθνικής Περού ήρθαν στα χέρια με αστυνομικούς - Δείτε βίντεο

Ισπανία: Ποδοσφαιριστές της εθνικής Περού ήρθαν στα χέρια με αστυνομικούς - Δείτε βίντεο

Στο κρατήτηριο οδηγήθηκε ο τερματοφύλακας της εθνικής Περού - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

peru-ispania
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο έξω από ξενοδοχείο στην Ισπανία που δείχνουν τους παίκτες της εθνικής Περού να έρχονται στα χέρια με αστυνομικούς.

Ενόψει του φιλικού κόντρα στο Μαρόκο που θα διεξαχθεί στο «Wanda Metropolitano» (28/3, 22:30), η αποστολή του Περού εγκαταστάθηκε στη Μαδρίτη και τα αστέρια της ομάδας κατέβηκαν στην είσοδο για να χαιρετίσουν τον κόσμο που περίμενε για σημαίες και φωτογραφίες.

Η κατάσταση, όμως, γρήγορα ξέφυγε και εξελίχθηκε σε θερμόαιμο επεισόδιο με την τοπική αστυνομία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Πέντρο Γκαγιέσε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο.



Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των αστυνομικών έσπρωξε τον Γιοσιμάρ Γιοτούν νομίζοντας πως ήταν φίλαθλος που ήθελε να πλησιάσει τους παίκτες του Περού. Ο Γιοτούν απάντησε σπρώχνοντας με τη σειρά του τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα.

Κλείσιμο


Οι Γκαγιέσε και Βαλέρα επενέβησαν για να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους και ο πρώτος εξ αυτών προσήχθη από την ισπανική αστυνομία, μένοντας ελεύθερος έπειτα από αρκετές ώρες ανάκρισης, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο δίκτυο «America Deportes» μετά την χθεσινοβραδινή περιπέτεια, ο Γκαγιέσε δήλωσε πως «θέλαμε να χαιρετίσουμε τον κόσμο και άρχισαν να μας δίνουν μπουνιές».



Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Για 5 χρόνια ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του λυράρη ο ανήλικος στο Ηράκλειο

28χρονη τρανς σκότωσε έξι άτομα σε σχολείο στο Νάσβιλ - Δείτε βίντεο της επίθεσης

Survivor All Star: «Βόμβα» με την αποβολή των Γκότση και Πιλίδη, στον τάκο ακόμα δύο «Μπλε» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης