Ο Τσιτσιπάς παρομοίασε τα ματς στο Miami Open με κοκτέιλ μαργαρίτα - Πώς αντέδρασαν οι θαυμάστριες

Ο Τσιτσιπάς παρομοίασε τα ματς στο Miami Open με κοκτέιλ μαργαρίτα - Πώς αντέδρασαν οι θαυμάστριες

«Ό,τι και να κάνεις εσύ θα είσαι πάντα καυτός», έγραψε μια θαυμάστριά του

Tsitsipas_Exof
O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο Miami Open ξεπερνώντας το εμπόδιο του Κριστιάν Γκαρίν με 2-1 σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στους «16» τον Κάρεν Κατσάνοφ όπου θα διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά τένις Masters 1000.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι ο Τσιτσιπάς μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter παρομοίασε τους αγώνες του στο Miami Open με τα κοκτέιλ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά οι αναμετρήσεις που γίνονται στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, του θυμίζουν μια «μαργαρίτα» με πάγο.

«Αν τα παιχνίδια του τένις ήταν κοκτέιλ, το Μαϊάμι θα ήταν μια “μαργαρίτα” με πάγο – καυτή, ιδρωμένη και μια ιδέα λάιμ», έγραψε στο tweet του ο Έλληνας πρωταθλητής, νούμερο δύο στο ταμπλό του Miami Open και νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη.

Το tweet του δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Ο λογαριασμός του Miami Open του απάντησε με emoji, ενώ πολλές ήταν εκείνες που του έστειλαν… καυτά μηνύματα.

«Ό,τι και να κάνεις εσύ θα είσαι πάντα καυτός» έγραψε μια θαυμάστρια του κι άλλες σημείωσαν πως κι «εσύ είσαι καυτός και ιδρωμένος».

Μια άλλη, πάλι, προσέγγισε τον Στέφανο Τσιτσιπά με την ίδια λογική που είχε κι εκείνος. «Τι κοκτέιλ θα ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς;» και απάντησε: «Πίνα κολάντα. Κλασικό, εξεζητημένο, δημοφιλές και γλυκό».

Δείτε τα tweets
Κλείσιμο


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς παίκτες στο Miami Open κι αυτό φάνηκε και από τις προπονήσεις που έκανε πριν αρχίσει το τουρνουά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crhdxd2rcw49)


Βέβαια κι ο ίδιος ανταπέδωσε την αγάπη του κοινού. Μετά τη νίκη με τον Γκαρίν έγραψε στην κάμερα πως είναι οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι, της ομάδας της οποίας πρόεδρος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας - Πού θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία


Ισραήλ: Φρένο στη δικαστική μεταρρύθμιση υπό το φόβο εμφυλίου


Ο Μητσοτάκης επανέφερε το αφήγημα της αυτοδυναμίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης