Μαρινάκης στον Μπένετ: «Bρες καλούς διαιτητές για τις υπόλοιπες αγωνιστικές των play offs»

Μαρινάκης στον Μπένετ: «Bρες καλούς διαιτητές για τις υπόλοιπες αγωνιστικές των play offs»

Ο πρόεδρος της Λίγκας αλλά και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έφερε τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ προ των ευθυνών του για τα ζητήματα των ορισμών και όχι μόνο

marinakis
Ανέβηκαν αρκετές φορές οι τόνοι στο περιθώριο της συνάντησης των 6 ομάδων που μετέχουν στα play-offs με τη διοίκηση της ΕΠΟ και βέβαια τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, που συγκάλεσε τη σύσκεψη.

Στο περιθώριο των συζητήσεων που έγιναν ο Βαγγέλης Μαρινάκης στράφηκε και κατά του Μπένετ ενώ φέρεται να τοποθετήθηκε και να απάντησε και για άλλα ζητήματα. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Stoiximan Super League 1 αλλά και του Ολυμπιακού επισήμανε προς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή: «Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις Ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι τώρα.

Όμως στην πραγματικότητα εσύ επίτηδες δεν φέρνεις καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι. Και έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα».

Επιπροσθέτως απευθυνόμενος στον Άγγλο πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ τόνισε πως «σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει ως Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές αφού δεν μπορείτε.

Λέτε παραμύθια στον κόσμο - και λες παραμύθια - ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός ή θα τους φέρνει ο Μαρινάκης. Βρείτε τους λοιπόν μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν elite διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ / κορυφαία πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε 'σφαγή'. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα.

Κλείσιμο
Το ξαναλέμε γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Elite διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα. Σε αυτά τα κούφια λόγια και τις ανακοινώσεις να έρχονται διαιτητές από όλη την πρώτη κατηγορία, εμείς δεν συμφωνούμε.

Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει; Ξαναλέω λοιπόν κ. Μπένετ. Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες καλούς διαιτητές στα χαρακτηριστικά που σου είπαμε. Στο ζητάνε όλες οι ομάδες και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Και το ότι παραδέχτηκες ότι ο Μάνταλος είναι αντιπρόεδρός σου και κάνει τους ορισμούς, είναι κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα. Έτσι εξηγείται γιατί κάποιοι ήξεραν τους ορισμούς μέρες πριν».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Στην πρώτη κάλπη οι πολίτες θα αποφασίσουν το κόμμα και τον πρωθυπουργό που θα κυβερνήσει

Ηράκλειο: Ο λυράρης είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ του ανηλίκου και έστελνε γυμνές φωτογραφίες του

Λαγονήσι - Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς έγινε το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης